Ti mennyire értetek egyet a Jobbik közpolitikai programpontjaival?
Újrakezdést, új köztársaságot!
1. Tisztes munkát és megélhetést!
2. Befogadó társadalmat, esélyt mindenkinek!
3. Emberközpontú zöld gazdaságot, tisztességes versenyt!
4. Képzettséget, egészséget!
5. Minőségi közszolgáltatásokat, igazságos közterheket!
6. Egyenlő jogokat és esélyeket a nőknek!
7. Szabadságot és méltóságot mindenkinek!
8. Korrupciómentes kormányzást, átlátható és részvételi döntéseket!
9. Erős civil társadalmat, átélhető demokráciát!
10. Szabad szólást, szabad kultúrát!
11. Fejlődő vidéket, élhető várost!
12. Együttműködést az igazságos Európáért!
13. Fenntartható fejlődést a jelen és jövő nemzedékekért!
"Valójában az a tény, hogy te sötét és tudatlan vagy, még önmagában nem bizonyíték arra, hogy mindenki más is az. Bár tudom nehéz ezt most feldolgozni, de ez csak a tudatlanság tünete. Majd egyszer fel fogsz nőni és megérted."
Oh, tehát "lehülyézzük a másikat, és máris igazunk van"... Ha ennyi a Jobbik politikája, programja (amivel semmit sem különbözik a többi párttól), akkor továbbra is remélem, hogy soha a büdös életben nem lesznek abban a helyzetben, hogy tönkretegyék az országot. Igen, van még lejjebb.
"Igen, van még lejjebb."
Tudjuk, ezért nem akarunk azokra szavazni akik az elmúlt lassan 25 évben már bizonyították, hogy alkalmatlanok a vezetésre...
"Tudjuk, ezért nem akarunk azokra szavazni akik az elmúlt lassan 25 évben már bizonyították, hogy alkalmatlanok a vezetésre..."
Ez igaz. Viszont attól, hogy valaki még nem bizonyította alkalmatlanságát, még nem jelenti azt, hogy alkalmas. Azt viszont már bizonyította a Jobbik, hogy annak a magatartásnak képtelen megfelelni, amit jelenleg a világ jó szemmel néz. Hogy a Jobbikhoz közeli hasonlattal éljek: olyan lenne a Jobbik a világ nagy részének, mint a cigányság a magyar többségi társadalomnak. Kétség nem fér hozzá, hogy a Jobbiknak a parlamentben a helye, mivel gyakorlatilag az egyetlen olyan párt, amelyik nyíltan beszél a problémákról. De a programjuk alapján Európa közepén egy olyan elszigetelt országgá válnánk, ami nemhogy jólétet nem hozna, de még a kérdésben lévő pontok megvalósításától is inkább távolabbra vinné az országot.
Gratulálok a sok jobbikos birkának, akik úgy látszik, nem is ismerik a pártjuk programját, mégis leszavaznak rájuk, ki tudja, miért. A program ugyanis nem a Jobbiké, hanem a PM-é!
Hasonlítsátok össze a kettőt: [link]
A kérdezőnek meg köszönjük, hogy rávilágított, mennyire buták a Jobbik-szavazók: nem is tudják, mi az, amire szavaznak, csak indulatból választottak pártot, és még a programját sem olvasták.
Ezt a kísérletet megcsinálták Amerikában, a harlemi gettóban kérdezték a niggákat, miért szavaznak Obamára: hogy egyetértenek-e a programjával, vagy csak a bőrszíne miatt? Persze mindenki azt mondta, hogy egyetért a programjával, kár, hogy valójában a másik jelölt programját mutatták be: http://www.youtube.com/watch?v=GqAiarOhC2U
#15: Szerintem egy jobbikos nem mondta itt, hogy ez lenne a Jobbik programja és ezek miatt fogja megszavazni, szóval mielőtt elkezdesz mindenkit lebutázni szerintem az álltalános iskola harmadik osztályába nyomás vissza egy kis szövegértést tanulni, így mire elmúlsz 14 éves talán képes leszel felfogni, hogy mások mit írnak.
Hajrá, én szurkolok neked!
15.
Ebben a topikban én voltam az egyetlenegy Jobbikos szavazó.
A 8. voltam. Mivel én ismerem a programját, egyből feltűnt, hogy a kérdésben egy liberális párt tervei állnak.
Ki fogom egészíteni ezeket a kijelentéseket a Jobbik értelmezésével:
1. Tisztes munkát és megélhetést! - Mindenki ezt mondja, akkor mi is.
2. Befogadó társadalmat, esélyt mindenkinek! - Kivéve a b*zikat, zsidókat, ateistákat, cigányokat, külföldieket, meg úgy mindenkit, aki nem ránk szavaz.
3. Emberközpontú zöld gazdaságot, tisztességes versenyt! - Mindenki ezt mondja, akkor mi is.
4. Képzettséget, egészséget! - Legalább pár 8 általánossal rendelkező is zavazna ránk!
5. Minőségi közszolgáltatásokat, igazságos közterheket! - Fentebb.
6. Egyenlő jogokat és esélyeket a nőknek! - De csak ha nem leszbikusok, ateisták, zsidók, cigányok, külföldiek.
7. Szabadságot és méltóságot mindenkinek! - Fentebb.
8. Korrupciómentes kormányzást, átlátható és részvételi döntéseket! - Csak viccelünk, a szavazóink ignorálják, de mi pazaroljuk a legjobban a közpénzeket a Fidesz után.
9. Erős civil társadalmat, átélhető demokráciát! - Nem tudjuk, mi a demokrácia, asszem belefér televízióadók bezárása, a melegek bebörtönzése és a cigányok kiszomjaztatása, ugye?
10. Szabad szólást, szabad kultúrát! Kivéve a cigányokat, mele... na, párral fentebb.
11. Fejlődő vidéket, élhető várost! - Mindenki ezt moooondja.
12. Együttműködést az igazságos Európáért! - Nem találnánk meg a térképen, meg amúgyis sz*r ez az ejrópa, ki is léphetnénk.
13. Fenntartható fejlődést a jelen és jövő nemzedékekért! - Ha csak az a nemzedék nem cigány, mele.....
Így már igaz is ^^ ez a Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!