Hova tűntek a baloldali válaszadók?
Figyelt kérdés
régebben itt hergeltek, ma már alig.2013. okt. 27. 18:29
1/47 fospuska válasza:
Lettek új sorozatok a tévében.
2/47 A kérdező kommentje:
hiányozni fognak.:)
már nincs kivel vitatkozni
2013. okt. 27. 18:31
3/47 anonim válasza:
Megunták, hogy a Fideszesek nyomják a hazugságaikat, és nem képesek normális vitára.
Okos ember csak azzal vitázik, aki vitaképes.
5/47 A kérdező kommentje:
(utoljára 1 évvel ezelőtt voltam itt.azok voltak a szép idők!)
2013. okt. 27. 18:34
6/47 anonim válasza:
Én még kitartok!!!
Amúgy egyre több a fideszes. Úgy 2 éve mindig jobbikosokkal kellett vitatkoznom, most meg a fideszesekkel. És azért egy fideszessel vitázni sokkal értelmetlenebb.
7/47 anonim válasza:
Pl. én meguntam a sok fideszes birkát, akik mindig nyomták a hülyeségeiket. Vitázni érdemben nem lehet, csak nyögdécselik az echo tv-n látott és bemagolt szöveget.
8/47 A kérdező kommentje:
helyes.:D
majd még látjuk egymást remélem.:)
2013. okt. 27. 18:36
9/47 anonim válasza:
Jobbikosok tűntek el inkább, azok voltak a szép idők, mikor egy fröcsögő 12 évesnek kellett magyarázni. A fideszesek unalmasak (és ugyanolyan hülyék).
10/47 fospuska válasza:
Na látod. Vége a Shoppingkirálynőnek a Fem3-on. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!