Hol mossák ki azoknak az embereknek az agyát, akik fajírtást vizionálnak Magyarországra?
amit az utolsó írt azok
ezek mind frusztrált emberek, akik önnön nyomorukért, sikertelenségükért másokat okolnak. ők sohasem hibásak semmiben, csak a körülmények, más népségek, akik nem ugyanolyanok mint ők
"Nem értem a kérdést. Szerintem senki sem. Fajirtást vizionálnak, mint elérendő célt vagy, mint borzalmas antiutópisztikus jövőt? Kik azok akik szerinted fajirtást vizionálnak?"
Elérendő cél és/vagy jövő egy és ugyan az. Általában azoknál a kérdéseknél olvastam ilyen buta kitalációkat, amelyik pl. a Jobbikkal kapcsolatos, vagy ami a bűnözésről feszeget kérdéseket. De a kérdés nem az volt, hogy kik azok akik ilyen butaságokon kattognak.
Kérdező, kérlek, pontosíts, így nem tudunk hőbörögni és kellően egymásnak esni:
- A jobbikosokra gondolsz, akik a magyar fajt féltik, és az ő kiirtásuktól rettegnek?
- A jobbikosokra, akik elkövetnék a fajirtást?
- A baloldaliakra, akik azt mondják, a jobbikosok elkövetnék a fajirtást?
- Esetleg a zöldekre, akik féltenek egy csomó veszélyeztetett fajt?
Kérlek, pontosíts, hogy végre kezdődhessen a flamewar, ez így unalmas.
Kifejezem magam egyszerűen, mert látom problémás a dolog, amit nem sikerült megérteni egyetlen kérdésből:
Honnan szedik egyesek a kérdésben szereplő etnikai népírtás címzetű gyermekmesét? Honnan veszik azt, hogy itt ilyen előfordulhat újra? Világos már?
hallották ismerőstől és továbbadták
régen a miépesek azt vizionálták, jönnek az izraeli tankok
De ugyanazt ismételgeted, ettől nem lesz világosabb, de várj, segítek egy kérdéssel, amiből tuti rájövünk, hogyan kell most szentségelnünk:
Melyik etnikum(ok) irtaná ki melyik etnikum(ok)ot ezen mesék szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!