Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki fog kikerülni győztesen a...

Ki fog kikerülni győztesen a baloldal vezető szerepéért folytatott hatalmi küzdelemből?

Figyelt kérdés

Baloldali értékrendű emberekhez szól a kérdésem, arra kérlek, hogy két választ írjatok az alábbiak szerint:

1. Ti kit szeretnétek?

2. Kire fogadnátok, hogy vezeti majd a baloldali tábort a választásokon?

A. Gyurcsány Ferenc;

B. Mesterházy Attila;

C. Bajnai Gordon;

D. Egyéb, éspedig ...

2013. okt. 25. 16:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyszerűen a szart paszírozzák...Én égek helyettük.Én azt hittem három év alatt sikerül előrukkolni valami említésreméltó ellenzéki vezetővel, vagy legalább egy programmal...De sehol semmi.Gyurcsány???Egyszerűen nem tudom komolyan venni és nem értem azokat akik tudják.Az az ember saját maga karikatúrája.És miért gondolja, hogy többet ér bárki másnál?Talán Mesterházyt mondanám... az összes rossz közül még talán ő a legkevésbé rossz.Csak ő meg nem eléggé népszerű.
2013. okt. 28. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!