Miért nincs végre TELJES ellenzéki összefogás, hogy Orbán Viktort leváltsuk?
" Természetesen nem a Jobbikra gondoltam,
hanem csak a demokratikus ellenzéki pártok
összefogására. Már több, mint 10 különböző
párt indul Orbán ellen. Így képtelenség lesz
nyerni."
Köszönöm, de én ebből az "összef.sásból" nem kérek!
Jó lenne váltani, de ezekre a bukott alakokra akarjátok vissza? A táblásra?
Ne viccelj már!
Miért jó állandóan választáskor kicserélni a sz@rt a f.sra?
ne is legyen teljes összefogás! de ha lesz, ha nem, a kommunisták úgy is elbukják a választsát!
a nép nem olyan bolond, hogy még egyszer a kommunistákat szavazza kormányra, azokat a komcsikat akik az illuminátusok, multik és az usa bábjai!
pl. libajnait is az usa-ban képezték ki a magyar nép ellen! látszik is, hogy bajnaiban semmi keresztényiesség, csak egy hazug üzletember, aki Magyarországban csak az üzletet látja, nem ért az emberi lelekekhez, csak a lélakrabláshoz és a népbutításhoz!
aki hazafinak gondolja magát az a fideszre szavaz! a többiek a kommunsitákra szavaznak! ezt jól jegyezzétek meg!
"Természetesen nem a Jobbikra gondoltam, hanem csak a demokratikus ellenzéki pártok összefogására."
Egyem az agymosott husát, de aranyos :D
Mert ügye egy mszmp utódpárt, az aztán qrvára demokratikus mi?
Vagy egy PM aki elárulta a szavazóit, és teljesen szembe ment a választóival, elárulta őket (csak magukat képviselik). Na ezek demokratikusak?
Vagy egy Dk vezér aki mindig elkottyantja hogy a maszop mikor mennyit lopott, "amikről jobb ha nem is tudunk". ?
Ez neked a demokratikus ellenzék ügye?:D
Emlékezetem szerint példátlan összefogást történt 2010-ben amit 2/3-adnak hívunk, amit csak azért kapott meg a fidesz hogy a balosok írmagját is kiirtsák a hatalomból (az más kérdés hogy csesztek élni vele).
És akkor most hirtelen térjünk vissza azokhoz akiket 4 éve még kiirtani akartunk, mert a rovarirtó nem végezte jól a dolgát?:D
Nagy bajok vannak itt fejekben, de örülök hogy egyre több embernek jön meg az esze.
(nem azt mondom hogy szavazz a jobbikra, de ha más nem, 1 esélyt mindenki megérdemel)
tegnap 00:41
"És akkor most hirtelen térjünk vissza azokhoz akiket 4 éve még kiirtani akartunk, mert a rovarirtó nem végezte jól a dolgát?:D"
Ez az utóbbi idők legjobb mondata. Ebben benne van az egész jelenlegi politikai helyzet.
tegnap 19:59 Privát üzenet Hasznos számodra ez a válasz?
Gyurcsány Ferenc maga állította, hogy a balodal vele nem nyerne, igaz, h kormányfôjelöltként, de amúgy sem. Akkor mit akar még Gyurcsány? Egyértelmûen képviselô akar lenni, azt csak õntudja miért, hiszen nyilvánvaló hogy nem abból él meg, azért is beszél õszintén az MSZP egyes mocskos ügyeirôl, mert megteheto, jelen olyan pozícióban an - maga Gy F is bevallotta nem ebbõl keresi kenyerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!