Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye nem fog megtörténni...

Ugye nem fog megtörténni jövőre az, hogy a Fidesznek nem lesz meg a szavazatok 2/3-a?

Figyelt kérdés

[link]

Remélem jövőre elmegy mindenki szavazni, és nem fogják a magyar emberek azt hinni, hogy a Fidesz úgyis nyerni fog. Emlékezzünk vissza 2002-re, akkor kis híján megnyerte a választást a Fidesz, de az emberek sajnos nem mentek el mind szavazni, bízva a sikerben. Meg is lett az ára.

2013. okt. 22. 07:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

1-es válaszolónak a 6-os kérdésére:

Nagyon rosszul állsz hozzá, de sajnos tipikus!

Attól, hogy a komcsik szarok voltak ez még messze nem jó.

Az nem érv a fidesz mellett, hogy a többi is szar!

Ha csak pusztán a híradásokra támaszkodunk és elhisszük amit ott hallunk, akkor nagyon félre vagyunk vezetve.

Keress rá az ,,iksz. beszolunk" oldalra és olvass el néhány írást.

Őszintén ajánlom mindenkinek aki nyitott a tényekre és valóban érdekli mi folyik körülötte!!!

2013. okt. 22. 09:02
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem lesz meg a 2/3-a. Elmegyek szavazni, de nem a fideszre.
2013. okt. 22. 09:06
 13/23 anonim ***** válasza:

Én az LMP-re szavazok, pedig Fideszes voltam, mert a Fidesz megígérte, hogy a bíróságok gyorsabban fognak dolgozni, és ellenem 5 éve folyik eljárás, és 5 év alatt most lett meg az első fok, ahol próbára bocsátottak. (semmiség, már az elején tudni lehetett, 5 év eljárás a nagy semmiért) Hiába mentette meg az országot, hiába lett több megtakarításom, hiába jár egyetemre a nagyobb fiam, hiába a jó fizetés és a bevétel, hiába a korrekt kormányzás és nem is lopnak annyit a fidesz alatt, hiába lettek jobbak a kilátások, ha tönkrement az 5 év alatt az idegrendszerem, a semmi miatt.

A Fidesz rendet rakott, csaképpen ebben a rendben nem is lehet élni, nem lehet semmit csinálni, megbénított minket és elvette a személyek boldogulási kilátásait. Annak lett jó, akinek kis igényei vannak és lusta, aki 8 órás alkalmazott és nem is akar más lenni, aki tehetségtelen, aki semmit se akar, akinek zombi élete. Ők ezekre azt mondják, rendes emberek.

Aki kezdeményez a saját boldogulására, annak bukás lesz az eredménye. A rendszer ilyen lett.

2013. okt. 22. 09:10
 14/23 Andizsuzsi ***** válasza:

"akinek kis igényei vannak és lusta, aki 8 órás alkalmazott és nem is akar más lenni"

Azért álljunk csak meg! Én attól, hogy 8 órás közalkalmazottként tisztességesen végzem azt a munkát, amit 25 éve választottam és a tőlem telhető legjobb tudásom szerint tisztességesen el is végzek, se lusta se igénytelen nem vagyok.

2013. okt. 22. 09:23
 15/23 anonim ***** válasza:
" Andizsuzsi ": De a hozzád hasonló közalkalmazott ám ritka mint a fehér holló :D
2013. okt. 22. 09:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Jó lesz a Fidesz vissza államosít így akik vissza sírják a Szocializmust azok is rájuk szavaznak
2013. okt. 22. 10:22
 17/23 anonim ***** válasza:
11%

Hogy őszinte legyek, én eddig mindíg bal oldalra szavaztam, szdsz majd mszp majd lmp, de hosszú évek alatt rá kellett jönnöm, hogy fullra inkompetens emberek gyülekezete. Kivétel ez alól a volt polgármesterünk aki szdsz-es volt, de ő nyugdíjba ment pár éve sajna. Szóval én a következő választáson a fideszre fogom adni a szavazatom.

Igazából azt sajnálom, hogy a sok ostobaság amit láttam, volt az ami jobbra sodort engem az évek folyamán.

A fidesz jelenlegi gazdasági programja szerintem jó, és szerintem tovább kellene vinni. Csak azt sajnálom, hogy nekik is vannak stiklijei. De igazából most működik a demokrácia jól, mert nagyítóval figyelnek mindent amit csinálnak Brüsszel is ahogy a nép is, és már nem egyszer vissza kellett lépniük. Pl bírói nyugdíjazás felsőoktatási keretszámok stb. Szóval úgy ahogy de működik a dolog.

Attól sztem nem kell félni, hogy nem nyerik meg, mert egy fordulós lesz, és kevesebb képviselővel, szóval egyszerű többség elegendő lesz, továbbá az ellenzék nagyon töredezett - MSZP, LMP, DK, Együtt 2014, Munkáspárt -, ezek egyike sem lesz koalícióban, szóval ha 50% lesz a támogatottságuk akkor is kevés az esély, hogy többségbe kerülnek, mert szétoszlik a szavazatok száma. DK, LMP sztem be se fog jutni a parlamentbe.

Jah én már kb 15 éve ezt gondolom: Kötelezővé kellene tenni a szavazást. Úgy nem lenne ilyen "jaj már megint xy érzelmű ember nem ment el szavazni és ezért nem legitim a választás"

Én úgy tartom a szavazás nem jog, hanem kötelesség.

2013. okt. 22. 11:01
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ahogy már megírták neked, nem egyszerű ám annak érvelni, aki nem nyitott az érvekre (azokat meg is kellene érteni). Ha az ember azt hallja, hogy nem tett a Fidesz semmi rosszat (sőt jót), ott mit tegyen? Hiszen a szó csak szó, ha a konkrét, bőrön megtapasztalható tény sem ingat meg, ha nem látod a lerobbant iskolákat és egészségügyet, ha nem számít, hogy műtétre 2 évet vársz, közben meghalsz, ha azt is az alaptörvénybe (szerencsére nem alkotmányba) veszik, mit mondhatsz és mit nem, ha számodra a diktatúra ezer jellemzője nem az, akkor ugyan miféle érv hat meg?

És ha ezek a tények tényleg - nem 2/3-ot, de a legkisebb többséget is hozzák, akkor az a nép ezt megérdemli. Tudod az úgy van, hogy a "látók" egy darabig hadakoznak, felvilágosítanak, aztán egy pont után hagynak veszni. Ők nem fognak veszni, azért látók, hogy tudják, mit kell tenni egy adott helyzetben. Arra is sok példa van, a kevésbé kitartóbbja mit tesz. Majd lesznek többen, és egyre kevesebbeket érdekel, veled mi lesz. Így működik ez.

2013. okt. 22. 11:04
 19/23 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó.

Azok az iskolák, kórházak ugyanúgy le voltak robbanva korábban is, ez nem a mostani 3,5 év kormányzásának eredménye, ahogy az se, hogy két évet vársz műtétre. Az többnyire a kórházak igencsak rossz és pazarló működésének következménye. Én az átlag emberhez képest sokat járok a balesetire, és pl láttam orvost egy egész szett tűt kidobni, mert kivett egyet belőle. Szal jah. Annak a sebészi tű készletnek meg kb legalább 10k az ára, vagy legalábbis az volt 6 évvel ezelött.

Ezenkívül mond már nekem el milyen diktatúra van? Mesélj már a diktatúra ezer jellemzőjéről már egy kicsit lol! :D Miben vagy elnyomva? Ha ezt részletesen ki tudod fejteni azt megköszönném(bár kétlem, hogy ki tudod).

Ha meg a vélemény nyilvánítás korlátozásáról beszélsz akkor megint csak butaságról írsz mert, IDE IS LEÍRHATOD A VÉLEMÉNYED. Meg úgy bármiben. szal nemtom miről beszélsz.

Én nem érzem magam elnyomva. Ha te igen akkor valami baj van a fejeddel. :)

2013. okt. 22. 13:23
 20/23 anonim ***** válasza:

Tisztelt Soulmojo!

Komolyan az injekciós tűvel próbálod megmagyarázni a rendszer hibáit?

Feljebb kifejtetted, hogy szavaztál már mindenkire.

Szerinted most jó úton jársz vagy megint csak próbálkozol. Nem elég szavazni. Megfontoltan, mérlegelve kell szavazni mert azt nem tudod korrigálni. Viszont ahhoz sokat kell gondolkodni és informálódni, különben az ember olyan töketlen és befolyásolható lesz mint Te.

Egyébként ugyanakkor igazad van, mert tényleg teljesen mindegy kire szavazol a sok dilettáns közül.

2013. okt. 22. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!