Ezen csak én nem lepődtem meg?
Annyira sejtettem, hogy akkora kamu az a videó, mint a ház. Jó, persze Blikk a forrás, de akkor is. Pár nap és kiderülhet az igazság.
(Megjegyzés: nem vagyok fideszes, nem is rájuk fogok szavazni, de ez már nekem is röhejes.)
Ennyit arról, hogy ki csalt azon a választáson... Szánalmas... És ezek 8 évig kormányozták ezt az országot, és van aki visszasírja őket. Akkor már inkább a Jobbik vagy az LMP. Ha kiábrándulok a Fideszből a másikkettől marad...
Az MSZP-re meg az összebútorozott társaságra soha.
Én azon lepődnék meg, ha a Fidesz nem talált volna valakit, aki ezt állítja!
Nem tartom hitelesnek sem a Blikket, sem a Hír-TV-t.
Az utóbbi a Fidesz szócsöve.
"Akkor már inkább a Jobbik vagy az LMP."
de jo, hogy te ilyen elvtelen szar vagy
Megint dobtak egy csontot amin elcsámcsoghatunk.
Megint jól összeugrasztották a bal oldalt a jobb oldallal és a gondolkodó ,,tele a tököm mindkettővel" tábort.
Most komolyan elhiszi bárki, hogy ennek a szarnak van bármi jelentősége. Még vannak emberek akik látnak bármilyen különbséget a két vezérpárt között??
Ha a kormány bakancsa rajtunk tapos, nem mindegy, hogy balos vagy jobbos???
A közelmúltban felreppent néhány több százmilliós fideszes
lenyúlás, még csak vizsgálat sem indult. A komcsik többször megbuktak komoly lenyúlásokkal, felelősségre vontak egyetlen egyet is? Vajon mi az oka?
És mi mindent szépen bekajálunk.
Jó étvágyat!
"Szegény Macungo! Rögtön el is felejtette, hogy a Fidesz miatt kellett megismételni a választást... :D Nyilván az is a csaló MSZP miatt történt. ;)"
Azért mert az ATV-n azt mondják meg a baloldali politikusok ezt szajkózzák, nem írt le ilyet a bíróság, hogy a Fidesz vagy az MSZP követett el kampánysértést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!