Nem szeretem a szélsőjobb jelzőt, azt már elhasználták a történelem során. Jobbikos vagyok
Tudom baloldali értékek, bla bla bla :)
Nekem 30,64.
Gazdasági jobb, és elég erősen liberális. Érdekes, én balosabbnak hittem magam (és itt nem a magyar pártok által képviselt politikai konstrukciókból indulok ki...).
Az eredmények rövid magyarázatáról itt írnak, szerintem ez igen érdekes elemzés:
A módszerről pedig, amit sokan kifogásoltak, itt:
Ha átgondolom, nekem végülis bejött. Nem állítom, hogy a teszt hibátlan, de alapvetően betájol valahova, és ezt az "elhelyezést" helyesnek tartom. Elég jól rombolja azt a tévképzetet, hogy a jobboldalnak mindenképpen konzervatívnak kellene lennie...
A pártok elhelyezésével viszont én sem értek egyet maradéktalanul...
És mégvalami, most, hogy minden választ elolvastam:
A BALODALI GAZDASÁGPOLITIKA, vagyis a gondoskodó állam, stb., nem jelenti azt, hogy valaki ténylegesen BALOLDALI, és az a JOBOLDALra is érvényes.
Ott gazdaságpolitikáról van szó.
Szerintem inkább a liberális-konzervatív tengely az érdekes, és az reális is. Talán rájönnek az emberek, hogy a liberalizmus NEM az, amit az SZDSZ képvisel, vagy amit a JOBBIK szid. Ezen érdemes elgondolkodni, szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!