Beigazolódott a magyar emberek félelme: a közműszolgáltatók már brüsszeli segítséggel támadják a rezsicsökkentést. Nem pofátlan már az, amit művelnek velünk és ahogyan beleszólnak az ország ügyeibe?
1. le vagy maradva 3 hete
2. egy fideszes nem néz bele ennyire a dolgokba
3. te sem teszed, ezért kérdezel hülyeséget
"mert a profitjukat féltő közműszolgáltatók"
Szerintem nem OV-nak kellene megítélni, kinek mennyi profit jár. Ahol valaki monopolhelyzetben van, ott is lehet ésszerű plafont szabni, vagy versenyhelyzetet teremteni, ami ugyanúgy megoldhatja a problémát.
Másrészt senki nem mondta, hogy a szolgáltatók nonprofit szervezetek. OV persze örülne neki, mert akkor a szolgáltatók profitja valójában a választási kampányát támogatná.
Nem igazolódott be, mert a magyar emberek nem, csak a vakhitű Fidesz-rajongók féltek. Nem tűnt fel, ha egy csoportba elmész tagnak, ott bele szoktak szólni a dolgaidba. Főleg olyasmibe, amivel a csoport összhangot tönkreteszed. Szóval, ha elefánt vagy porcelánboltban.
A rezsicsökkentés közönséges kampányfogás, annak is hamis, ezt ezerszer elmondták sokan. De itt nem is ez, hanem a mód volt a szóvá tétel oka. Persze ha te Rogán szemüveget használsz, magadra vess, ha mindent félreértesz.
Nem értem, hogy lehet ezek után is a Fideszt szidni. Minden apróságért beleugat az EU a belügyeinkbe, ha pedig mi panaszkodunk az Európai Parlamentben, akkor visszautasítják azzal az ürüggyel, hogy ez nem tartozik rájuk, ugyanis belügy. Nincs logika és ésszerűség, csak érdekeket képvisel Brüsszel, márpedig a sajátjait és a szövetségeseiét.
Látom sikerült sokakból kiölni a nemzettudatot és a hazafiasságot az MSZP 8 éve alatt...
"Látom sikerült sokakból kiölni a nemzettudatot és a hazafiasságot az MSZP 8 éve alatt..."
Kapaszkodj meg!
A magyarokra soha nem volt jellemző ez a tulajdonság!
Vagy ha igen, akkor azt már régebben kiölték belőle!
Kapaszkodj meg, Brüsszel nem támadott meg senkit, ez megint csak egy hangulatkeltés a kormány részéről.
A gonosz brüsszeli magyarellenes bürokraták MEGKÉRDEZTÉK, hogy mi az oka annak, hogy a magyar rezsicsökkentés ilyen diszkriminatív, hogy miért csak a lakosság rezsijét csökkentik, és a vállalkozásokét nem?
Ez aztán valóban egy hatalmas támadás Magyarország szabadsága ellen!
"Vagy egy fizetett pártember, vagy egy újabb agymosott."
Szóval, a te véleményed szerint aki ellenzi azt, hogy a közműszolgáltatók a busás haszon érdekében olyan szintre emelhessék az árakat, hogy abba belerokkanjanak a szegény emberek és a családok, az egy fizetett pártember, vagy egy újabb agymosott?
Én nem tudom, ki mondta neked, hogy valamiért kevesebbet (annyit, amennyit valójában ér) fizetni rossz, de elég jó munkát végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!