Részt veszel valamelyik politikai párt megemlékezésén 23-án?
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 09:11
1/7 anonim válasza:
Szerintem délig alszom, aztán melózok hajnalig...
2/7 anonim válasza:
Nem megyek csak azért el Budapestre.
De,szavazni mindenképpen elfogok menni.
3/7 anonim válasza:
Megemlékezni el fogok menni de biztos nem egy párttal...
4/7 anonim válasza:
Én sem megyek el ezért pestre, de a tévében megnézem a demokratikus ellenzéki beszédeket.
5/7 anonim válasza:
Igen, október 23.-án kimegyek több ismerősömmel együtt a Hősök terére, az egyetlen olyan párt rendezvényére, ami a becsületes, dolgozó, tisztességes magyarok érdekeit nézi és nem a multik, bankárok, külföldi hatalmak szolgája. Büszkén fogjuk hallgatni Orbán Viktor ünnepi beszédét, amiben az ellenzék beszédeivel szemben nem gyűlöletkeltés és hazugságok fognak elhangzani és nem csúfolja meg ezekkel a nemzetünk egyik legtragikusabb eseményének a megemlékezését.
6/7 anonim válasza:
"Igen, október 23.-án kimegyek több ismerősömmel együtt a Hősök terére, az egyetlen olyan párt rendezvényére, ami a becsületes, dolgozó, tisztességes magyarok érdekeit nézi és nem a multik, bankárok, külföldi hatalmak szolgája."
Izé, csak szólok h a Jobbik nem a hősök terén lesz.
7/7 anonim válasza:
én majd most 15-én, készülök gumilövedékkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!