Szántóvető kérdése:
Mai Parlamenti szavazás, egyhangú eredményt vártam. Mi lehet az oka hogy ellene szavaztak?
Figyelt kérdés
Konkrétan az Együtt és a DK nemmel szavaztak./11%-os rezsicsökkentés megszavazva/Miért?2013. okt. 15. 15:57
11/14 anonim válasza:
Igen, ez csak kampányfogás!
Ezek a cégek voltak már állami tulajdonban, akkor sem tudtak nyereségesen működni!
A #8-as már leírta: a működtetést az állam szintén csak az adózók pénzén tudja biztosítani! Ami -elvileg- a te pénzed is!
Ha pedig nincs elegendő haszon a tevékenységből, akkor nem jut fejlesztésre, korszerűsítésre és oda jutunk, mint a rendszerváltás előtt, hogy lesz egy rakás lepusztult, technikailag, technológiailag elmaradt közszolgáltató cégünk!
12/14 anonim válasza:
nem lesz lepusztult közszolgáltató cégünk mert o.v-nek is meg a többinek is ugyan úgy az elmű meg az eon biztosítja az áram szolgáltatást,maximum nem épül annyi stadion...
13/14 anonim válasza:
előző vagyok
nem vagyok fideszes egyáltalán,de ezt kár belevenni,hogy majd lepusztul,meg jaj szegények nem tudják a bért kifizetni.ezek profitot termelő vállalatok.
14/14 anonim válasza:
#12-nek!
Gondolod, hogy a szolgáltatót érdekli, hogy a vezérnek lesz-e gáza vagy villanya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!