Ez a hír igaz? Az EU "Romaországot" akar csinálni Ukrajnából?
2013. okt. 15. 12:21
1/10 titak válasza:
Már látom is az Ukrajnába áradó romákat. :o)
'Segélyek vastag végével, havi 500 Euró támogatás fejenként, ingyen lakás, kaja-pia ömlesztve.' Perszehogy mehetnek, de azok is menekül/né/nek akik ott laknak.
4/10 titak válasza:
az első száznak fizetem az odautat.
6/10 fospuska válasza:
Uniós tagságért ezt bevállalták volna...? Kb. 2 hétig lesznek tagok,aztán jöhet a kilépés, vízumkényszer.:)
7/10 anonim válasza:
Annyira azért mégsem hülyék a romák hogy Ukrajnába települjenek át.
8/10 anonim válasza:
Bizony igaz. Ne féltsd az Ukránokat, megvédik a nemzetüket... megtanulták az oroszoktól, hogy kell!
7: Ez a legszebb! NEM KÉRDEZI ŐKET SENKI... fogják, viszik!
9/10 anonim válasza:
Ha innen is elviszik őket én esküszöm arany keretbe teszem Ukrajna zászlaját.
De mért menne a rejtett erőförrás Ukrajnába?? Mivel bírják rá őket?? Vagy összeszedik és elviszik mind?
10/10 anonim válasza:
500 EUR az kb. nettó 150.000Ft fejenként. Én meg diplomával autógyárban kapok nettó 85.000-et...akkor kell fekete kontaktlencsét vennem hajfestékkel(szőke vagyok), lefújni magam barnítóval és menni névváltoztatás, Orsós név felvétele után :) És ki az aki ezt kifizeti? Mert Ukrajna biztos nem. Ja, hogy már megint mi? Ha gázkamrák építését is támogatná titokban Németország, akkor oké. Kicsit már lehetnének Ukránok is nácik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!