Miért ilyen harmat gyenge az ellenzék?
Ha egy vacak tanyavilágot nem tudtak megnyerni, hogyan fognak egy egész országot jövőre?
Szánalmas egy bagázs.
Lehet nekem esni, de a kérdésre nem tudtok válaszolni...
Gondolom éhezve néztétek az ATV-t hogy mit mondanak, mi történt baján... A szoros meg az lett volna, ha összesen az egyik 120 szavazatot a másik 122 kapott volna 138 és 69 szavazat az egyáltalán nem szoros..
Tudom ezt mondták nektek, hogy így is lehet nézni szorosnak, de aki a homokba dugja a fejét azok ti vagyok, hisz a fenti számokat nem veszitek figyelembe..
Az hogy állítólag ki csalt és szállították a szavazokat vagy nem az 2014-ben mindegy, hisz több millió embert nem lehet szállítani országszerte, és mivel ez már nem lesz kampánycsendsértés sem az MSZP sem fog tudni ezzel gyanusítgatni senkit.
Egész éjjel 200 ember dolgozott náluk azon, hogy hogyan magyarázzák meg ezt a bődületes égést.
Tudom agymosott vagyok és én ezt vállalom, bár én szavaztam a Medgyesire is, de feltételezem, ti soha se szavaztatok Orbánra.. Akkor ki a fanatikus.
Az előző választáson azért nyert így a fidesz mert az MSZP akkora fxsz volt Gyurcsánnyal az élén..
Ne rám haragudjatok, hanem az előző vezetés fantasztikus teljesítményére.. Orbán eddig elégséges teljesítményt nyújtott, lehet jobb is de az előző kormány sokkal rosszabb volt,továbbá nincs alternatíva..
Macungo!
A többi 4 körzet eredményei: 370 és 377! Ez egy fideszesnek gondolom véletlenül sem szoros... ;) A csalós, szegény cigányok lakta körzet nélkül elvesztettétek volna, ugye tudod? Fantasztikus, ahogy kiemeled a tények egy nagyon kis szeletét, azt, amelyik a legjobban alátámasztja a nézeteidet...
Jaja, nem lehet többmillió embert szállítani, ellenben teljesen legálissá tették. Ha esetleg mégis meg akarnák próbálni... :)
Milyen jól értesült vagy! Csak nem épültél be a komcsik közé?
Tehát arra a programra szavaztál, ami jólétért cserébe eladósította Magyarországot. Ezután arra, aki nagyságrendekkel nagyobb populista volt. A helyedben ezt nem nagyon hirdetném...
Elégséges teljesítményt?!?!?! Az előző kormány alatt legalább jólét volt, most még az sincs, ellenben nem csökken az államadósság! Ez a teljesítmény? Meg az intézményesített korrupció?
Vagy hogy többet költünk a vezérecskéd hobbijára, mint a komplett felsőoktatásra? Te tényleg így gondolod?! Szerinted nem okos emberek kellenek ide, hanem retardált fociszurkolók? Nézzél már rá erre a táblázatra: [link] A szemét Gyurcsány soha sem csökkentette az egyetemek GDP-arányos támogatását 7% alá, a gonosz Bajnai vitte le 6,78%-ra... A mostani 4,31 szerinted teljesen elfogadható? Látod, mit művelnek ezek a közoktatásban? Ismersz személyesen tanárokat? Én igen, és vajon miért van elkeserítő véleményük az átalakításokról, de még a "fizetésemelésükről" is? Tudod, ezért nézlek agymosottnak. Mert telibesz%rod, hogy mi lesz a jövővel. Csökken a rezsi, hurrá! Többet fizetek a boltban? aljas baloldali hazugság! Aki nem képes felfogni, hogy hosszú távon csak az oktatás jelentheti a kiutat ebből a sz%rból, az tényleg agymosott. Na kérlek, véleményem szerint tájékozott és intelligens ember ezért nem szavaz soha többé a Fideszre. (A bajai eredmények némileg illenek erre az állításomra.)
A második kommenteddel tulajdonképpen megmagyarázod, hogy a Fidesz miért csalhat. (Mert az MSZP is csal. Normális ember nem "érvel" így, de sebaj...) Tényleg nem tűnt fel, hogy az 5-ből 1 szavazókörzetben tevékenykedtek? Az áldásos hozzájárulásuk nélkül meg IGEN SZOROS lett volna a küzdelem! ;)
"Tehát arra a programra szavaztál, ami jólétért cserébe eladósította Magyarországot."
18 éves voltam és szinpátia alapján döntöttem. De igazad van.
"Ezután arra, aki nagyságrendekkel nagyobb populista volt. A helyedben ezt nem nagyon hirdetném..."
Nincs bajom a populizmussal és remélem Orbán tényleg populista!!! Én nem szégyenlem egyik döntésemet sem, még hibáztam is valamelyiknél. Nem nekem kell szégyenkeznem, ha jóhiszeműen döntöttem, hanem a politikusoknak.. Én legalább merek dönteni és elmegyek szavazni..
"az előző kormány idején legalább jólét volt" :DDDDDDDDD
Ezt kiírom kérdésnek. Hát innentől szerintem nem tudok neked mit mondani, pedig végre valakinél érvek és példák is felmerültek.
Tudodmit, szerintem továbbra is feketítés a Bajai kampánycsalás a meggyőződésem, hogy ha szoros, hanem nem nyert volna az MSZP akármit tesznek is.
Engem 2014 tavasza érdekel.. Remélem megnyeri megint a Fidesz és természetesen az MSZP csalásra fog hivatkozni, de lesznek megfigyelők úgyhogy így jártak. Nagyban nem lehet ilyenekkel nyerni...
Remélem elfogadja az MSZP mert ezzel a stílussal csak ront a helyzetén, ha még van lejebb...
"Nincs bajom a populizmussal és remélem Orbán tényleg populista!!!"
Nekem csak annyi bajom van, hogy egy nagy demagógia az egész. Reméled? :D A földmutyi meg a trafikmutyi tényleg a népnek adja az összes földi jót! Ja, nem... Ő inkább a haverjainak osztogatja. Most csalódnod kéne Orbánban, de egy hívő hisz, és a hitét nem fogja megtörni az ilyen aljas baloldali lejáratókampány... :)
"Tudodmit, szerintem továbbra is feketítés a Bajai kampánycsalás"
Mert fidesz-rajongó vagy. Meg tudod magyarázni, miért nyert abban az egy körzetben ilyen nagy aránnyal a pártod? Miért ott történt ez, ahol szegény cigánycsaládok laknak? Miért nem a jómódú(bb) kerületekben? Esetleg azt is cáfolod, hogy a cigány önkormányzat fideszfan embere segítségével szállították a szavazókat?
"A földmutyi meg a trafikmutyi tényleg a népnek adja az összes földi jót! Ja, nem... Ő inkább a haverjainak osztogatja.
Miért nem tesznek feljelentést, ha valami törvénysértés történt vagy hivatali visszaélés???????????
Mert itt is csak feketítenek, mint, hogy csődbe megy az ország, ha nincs IMF hitel a Fidesz vegye fel...
A bankok kivonulnak, ha lesz bankadó azóta is mennek... Mind, mind hazug riogatás.
Most csalódnod kéne Orbánban, de egy hívő hisz, és a hitét nem fogja megtörni az ilyen aljas baloldaliak lejáratókampány..."
Nem ismersz, nem tudod miben hiszek.
"Tudodmit, szerintem továbbra is feketítés a Bajai kampánycsalás"
Mert fidesz-rajongó vagy. Meg tudod magyarázni, miért nyert abban az egy körzetben ilyen nagy aránnyal a pártod? Miért ott történt ez, ahol szegény cigánycsaládok laknak? Miért nem a jómódú(bb) kerületekben? Esetleg azt is cáfolod, hogy a cigány önkormányzat fideszfan embere segítségével szállították a szavazókat?
Nem tudtam, hogy az MSZP-nek van olyan nyilvántartása, hogy hol vannak szegény cigány családok ad egy. A másik meg mondtam, vitánk végére pontot az ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁS eredménye tesz.. Azon nem tudnak ennyi embert szállítgatni és száraztésztát is sokat kéne ahhoz osztani. És a baloldali szolidalitás is gulyásozhat annyit úgy se tudnak összefőzni amennyi érdemben befolyásolná a dolgokat.
Az MSZP-DK-E14-PM meg nyerjen annyival, hogy biztos nyerjenek, ha annyira kormányváltó hangulat van, csak hátra kellett volna dölniük, nem parádézni szerencsétlen Baján.. Ahogy a Fidesz is hátradőlt 2010-ben.
"Miért nem tesznek feljelentést, ha valami törvénysértés történt vagy hivatali visszaélés??????"
Google, "trafik per" és hasonló kulcsszavak. :D
"Nem tudtam, hogy az MSZP-nek van olyan nyilvántartása, hogy hol vannak szegény cigány családok ad egy."
Szerintem ha végigsétálsz egy utcán, tudsz adni egy becslést, milyen életszínvonaluk van az ott lakóknak... ;) Nem kell ehhez Kubatov-lista.
" Azon nem tudnak ennyi embert szállítgatni és száraztésztát is sokat kéne ahhoz osztani."
AKKOR MIÉRT LEGALIZÁLTÁK? Azzal az indokkal mented fel a szállítókat, hogy "nem számít"... Kis választáson a csalás tényleg elfogadható... Ja, inkább mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!