Honnan másztak elő ezek a kommunizmus-istenítő Kádáristák, meg Oroszország-imádó "Jobbikosok"? A 90-es években hol voltak? A Mekiben mert végre az is volt nálunk? Akkor miért gondolják, hogy olyan jó lenne visszatérni egy zárt népgazdaságba?
@kis Mukk
OK, én tudom, hogy ezeket nehéz végiggondolni... De azért próbáld meg. Csak lassan, óvatosan, meg ne ártson!
12-es ja, az egybites propagandát tényleg nehéz végiggondolni, ha valakinek kettőnél több agysejt jutott osztályrészül, ebben igazad van.
Orbán szarul kormányoz, de ez a Kádározás csak agymosottaknak jön be. A kormány politikája egy katyvasz. Csak azt ne mondd, hogy az egykulcsos adó vagy a munkaadó párti munka-törvénykönyv kommunista lépések.
Jobban tennéd, ha te kezdenél el gondolkodni.
Atyaúristen. :O
Előbb bele kellett volna olvasnom a kommentekbe. Innen menekülni kell. Orbán mint a polgárok megvédelmezője, mint antikommunista (ennek a fater nagyon nem örülne :) ) a Fidesz a bzik bátorítója és miegymás. Mindjárt bekapcsolom a rádiót, hogy meghallgassam milyen nyelven beszélnek, lehet már nem is Magyarországon vagyok.
"míg a Fidesz rendezvényein békés, intelligens emberek vannak?"
Ezek a "békés, intelligens" emberek néhány éve:
- A Kossuth téren koporsót cipeltek körbe és az akkor kormányon lévő vezetők fényképeit semmisítették meg.
- Mosonmagyaróváron pedig felakasztották az akkori miniszterelnököt (Gyurcsány) "képletesen" éppúgy, ahogy most "lefejezték" Orbánt.
Szerintem nincs mit egymás szemére vetniük.
Mindkét oldal roppant "békés, intelligens" emberekből áll.
Intelligens Fideszes tüntetők?
Akik sav locsolással fenyegetőztek?
Én úgy gondolom, hogy mind a három pártban Fidesz , MSZP, Jobbik, megvannak a primitív proli emberek.
Viszont nem ők a többség, csak a hangos kisebbség.
Az átlag szimpatizánsok mindegyik pártnál átlagemberek és nem gárdisták meg békementesek vagy szobor döntögetők.
"Mindkét oldal roppant "békés, intelligens" emberekből áll."
Helyesbítenék, ha megengeded, de nem fogunk összeveszni.
Mindkét oldalon megvan az a tömeg, aki bálványozza (ez azt jelenti, hogy nincs az a lelepleződés, hazugság ami megrengetné a hitét, nem a bizalmát, mert ez már annál több)
azt e vezért, aki egyébként magasról tojik az ő életükre. Mert legyünk őszinték, mindkettőt anya szülte, és mindkettő a politikusi pályát választotta. Ez a kettő pedig azt jelenti, hogy mindkettő érvényesülni akar, nyerni, nem pedig az embereken segíteni. Ha az utóbbit teszi, akkor csak az első kedvéért.
@23:55
Na ezzel (SAJNOS!!!) egyet kell értsek. :-(
A Kádár-rendszert inkább csak hatalmi mechanizmus terén restaurálja "pártunk és kormányunk".
Abban igazad van, hogy a középosztályt igyekszik erősíteni, a prolikra magasról...
Nekik marad a közmunka. Elvégre meg lehet élni havi 47 ezer forintból.
Egy párt bal- vagy jobboldalisága viszonyítás kérdése.
Az NSDAP (szélső)baloldalisága nekem is szemet szúrt, de rendszeresen lehülyéznek érte...
(Nincs kedvem kifejteni, meg nem is ez a téma.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!