Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnátok egy elég összete...

Mit szólnátok egy elég összetett politikai közvélemény-kutatáshoz?

Figyelt kérdés

Sok kérdés irányul ezen a honlapon a pártszimpátiára. Én egy ilyen kérdést szeretnék feltenni, ami némileg komplikáltabb lesz, mint a korábbiak.

A feladatotok az lenne, hogy állítsátok sorba (kezdjétek a legszimpatikusabbal) a következő pártokat: FIDESZ, MSZP, MDF, JOBBIK, SZDSZ, MIÉP, LMP. A válaszokat rendszeresen olvasni fogom, és a kész listák alapján néha összesítem, hogy melyik párt hol áll a hierarchiába.

Kérlek benneteket, hogy ne indokoljatok, és ne vitázzatok. Arra is megkérnélek benneteket, hogy mind a 7 párt szerepeljen a listán, különben a készülő táblázatban értékelhetetlen lesz a válaszotok. A lista valahogy így nézzen ki:

1. Egyik párt.

2. Egy másik párt.

3. Egy harmadik párt…

(És így tovább.)

7. Hetedik párt.

Senki se válaszoljon kétszer. Hogy az ilyen válaszokat kiszűrjem, a hasonló százalékú válaszolók százalékainak alakulását figyelemmel kísérem, és az ilyen „csalásokat” nem fogom figyelembe venni (az egyiket sem).

A kutatás célja nem csak az „első hely” megállapítása, hanem annak a feltérképezése, hogy mi lesz a lista elején, végén, közepén.

2009. nov. 9. 19:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

1. JOBBIK

2. FIDESZ

3. MIÉP

4. MDF

5. MSZP

6. LMP

7. SZDSZ

2009. nov. 13. 00:41
 32/36 anonim ***** válasza:

Jobbik!

a többit nem tartom semmire se hazug szemét banda liberális szánalom

Fidesz

Miép

MDF

LMP

ezt a két szégyenfoltot legszívesebben fel se írnám a listára

MSZP

SZDSZ

2009. nov. 13. 01:25
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

1. Fidesz

A többi egy rakás szar, te meg tanulj meg írni, nem "hierarchiába" hanem hierarchiában.

2009. nov. 13. 02:19
 34/36 A kérdező kommentje:

Te meg nem tudsz olvasni, te szerencsétlen, akkor te is listát írtál volna, ahogy kértem.

De neked csak egy párt létezik, igaz? Über alles.

Aztán mehet a kötekedés, hogy véletlenül lehagytam egy n betűt. Hát gratulálok.

(Te meg egyébként egy vesszőt hagytál ki a "hanem" elől...)

2009. nov. 13. 12:38
 35/36 anonim ***** válasza:

02:19!

Nem gondolod, hogy pofátlanság kötekedni,ha értelmi fogyatékos vagy, és nem tudsz megoldani egy rohadt egyszerű feladatot? Menj tüntetni, másra valószínüleg úgysem vagy jó.

2009. nov. 14. 17:48
 36/36 anonim ***** válasza:

1. lmp

2. fidesz

3. mdf

4. mszp

5. szdsz

6. miép

7. jobbik

2009. nov. 27. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!