Végül kiderült az igazság: nem történt választási csalás Baján, a Fideszről hamis vádakat terjesztő MSZP - Együtt2014-PM - DK megsértette a választási eljárási törvényt. Ezek után veszíthet szavazatokat a baloldai összefogás?
elmagyarázom, bár kétlem, hogy lenne értelme...
volt kampánycsendsértés. a kampánycsendsértés a FIDESZ javára történt. a FIDESZ az adott körzetben nagy aránnyal nyert. ezért kell a szavazást megismételni.
a rendőrség azonban nem tudta megállapítani, hogy ténylegesen ki követte el a kampánycsendsértést, ezért nem lehet azt mondani, hogy FIDESZ volt.
tetszik érteni?
Tavaszig renemegjetek ezen a Baján, hogy 60 szavazattal több vagy kevesebb....
Remélem egyértelművé lesz téve, hogy ki hazudik és mennyit..
Drága Macungo!
Itt találtam egy jó kis diagramot az eredményekről: [link]
Szerinted van összefüggés aközött, hogy fideszesek ebben az egy körzetben (vagy csak erről van videó) szállítottak embereket szavazni, és hogy csak ebben a körzetben nyert ilyen ARÁNNYAL a fideszes jelölt? Neked tényleg csak az MSZP-s választási csalás a csalás? A Fidesz ugye nem csinál ilyet?!
Én nem mondtam, hogy a Fideszes csalás nem csalás.. De szerintem szánalmas amit csinálnak és Ti is csináltok ezzel a Bajával ráadásul, egy körzetről van szó.
Túl lihegitek, ha az MSZP nyer is ott az országgyűlési választás a lényeg...
Mielőtt azzal jönnél, hogy ott is csalni fognak, előzőleg is átadták a kormányt, pedig kicsin múlott, most is úgy lesz, h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!