Kedves Hölgyeim, ki a legvonzóbb politikus férfi szerintetek? Kedves Uraim, ki a legvonzóbb politikus nő szerintetek?
Kérem a párthovatartozást félretenni!
Pusztán a legvonzóbb politikusnő vagy politikus cím a cél..
Szabó Tímea szerintem most a leghelyesebb a parlamentben
Kunhalmi Ágnes is aranyos
pasinak szerintem meg most Vona Gábor a legjobb osztás
Micsoda aberráltság ez már?
A francot sem érdekli az ábrázatuk.A fontos,hogy mit mond és hogyan, ám még fontosabb,hogy mit tesz és hogyan.
A sarki ábécében legyen nagyjából szép az eladónő vagy inkább kedves.Neki dolga olyannak lenni.Meg még sok mindenkinek.
A jó politikusnak viszont elég ha csak átlagos ,mert akkor jobban ki tud domborodni a személyisége.Már ha van neki olyanja.
Mondjuk az olyan alapból karikatúra fejű egyedek mint például a Fletó nem tudom elképzelni miféle képzettséggel vagy általános ismeretekkel rendelkező emberek bizalmát élvezik.Na meg amikor mozgásba jön és hangokat is hallat már szinte mindegy mit mond.De ha odafigyelsz,(mert néha lehet érteni is) akkor képedsz el igazán!
Egy politikus legyen inkább értelmes és szavahihető és bizalom gerjesztő
.
Macungo jókat írsz de a vonzóságnak nem a politikában van a helye.
Szerintem agyhalottnak kell lenni ahhoz ,hogy valaki "vonzóság" alapján szavaz a pártokat képviselő politikusokra.
Azért a szexet meg a hormonokat , mindenbe mégse kéne belekeverni.
Természetesen nem ez alapján kell szavazni. Én sem arra szavazok aki egyébként jól néz ki szerintem, mert azzal nem értek egyet amit képvisel azért szerintem ennyi esze a legtöbbünknek van. De attól még gondolom mindenkinek van olyan politikusnő vagy politikus akit vonzónak talál.
És szerintem általában nem arra a pártra szavaz.. Talán azért jó ez, hogy egy kicsit kevésbé vegyük ölremenően komolyan a politikai csatákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!