Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP hatalomra jutásával...

Az MSZP hatalomra jutásával megváltoztatná a magyar címert?

Figyelt kérdés

A korona nélkülit használják.

[link]

2013. okt. 9. 08:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Meggyőződésem, hogy az MSZP-nek a hatalomra jutás után sok ember gondolkodásmódját kell megváltoztatnia. De radikálisan. Azt nem tudom, képes-e rá. Na nem a felkészültsége miatt aggódom.
2013. okt. 9. 09:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Az MSZP szerintem leszarja a magyar címert. Ami a kérdező képén van szerintem csak véletlenül így sikeredett.
2013. okt. 9. 09:57
 13/18 A kérdező kommentje:

ha nem a koronás címert tették fel az nem véletlen

2013. okt. 9. 09:59
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Az új magyar zászló ilyen lesz:

[link]

2013. okt. 9. 10:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Ha hülyeségeket beszélsz és közben másokat gyalázol akkor ne legyen arcod már vissza jönni!
2013. okt. 9. 12:38
 16/18 anonim válasza:
Már ne haragudj de ez hülyeség xD Hát már voltak hatalmon és ugyan olyan címerünk volt mint most....nem értem az összefüggést miért változtatnák meg?? Akkor ennyi erővel ha a jobbik kerül hatalomra az ő emblémájuk lesz az új címer?! Dehogy is....
2013. okt. 9. 14:22
 17/18 Komplikato ***** válasza:

Ennek akkor lett volna értelme, amikor rendszerváltás volt. Volt róla szó, hogy népszavazás lesz a címerről. Sokan a Kossuth címert támogatták volna, mivel elvileg Köztársaság lett az ország nem pedig (kis)Királyság(ok) ...

Persze nyilván egy történelmi zászlón és ünnepeken ott a helye mindkettőnek.

Azt azért nem árt tudni, hogy ez a bizonyos koronás címer sem olyan hű de régi ám. Az a bizonyos korona évszázadokig sem címerben, sem uralkodói pecséten nem szerepelt.

Visszatérve a kérdésre, most már nem kéne hozzá nyúlni, éppen elég volt az elmebeteg ámokfutás amiben kerületek, városok címereit és zászlóit variálták egyesek az elmúlt időkben.

2013. okt. 9. 15:29
 18/18 anonim ***** válasza:

"Életfogytig tartó kőtörést a szerb nevű Zázrivecznek a hazaárulásáért!"

Akkor az apai nagyapja eredeti neve miért Vona?

2013. okt. 10. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!