"Roma boksziskolák"? Biztos, hogy ez a helyes út?
Nem vagyok benne biztos, hogy ezt így kellene csinálni.
Akár, még ronthat is a helyzeten.
"szerintem még fegyvertartási engedélyt is kell adni nekik alanyi jogon"
gázpisztolyra kiválthatja bárki alanyi jogon (feltéve ha még nem volt büntetve). az egyetlen legális eszköz amivel biztonságban érzem magam mellettük, de kíváncsi vagyok, hogy mikor fedezik fel maguknak és használják támadásra.
4-es:
Pár hete voltam fegyverboltban venni 1-2 dolgot. Előttem a taj cigány volt a barátnőjével. Épp egy Zoraki 925-öt stírölt (keress rá ha nem ismered, automata fegyver, amúgy poén cucc)
Ott ájuldozott tőle, hogy milyen szuper, mert sorozatlövő, meg fuha, lehetne rá akár lámpát is szerelni, stb...
A végén annak örültem, hogy visszarakta, hogy akkor erre gyűjtenek, szal nincs rá pénze.
Biztos, hogy nem a hátsókertben akar majd durrogtatni vele. ÉS elhiheted, hogy az ilyen embereket nem érdekli, hogy van e engedélye a fegyverre. Barátnőm is mesélte, hogy a villamoson is erről beszélgettek a kis cigánykölykök, hogy majd előveszi a gázpisztolyát...
És egy ellenpélda is, amikor a rendőrségen voltam is ott makogott egy cigány csávó, aki engedélyt akart, nem nagyon értette, hogy milyen erkölcsit kérnek tőle meg miért kell fizetnie érte 3100 Ft-ot...
Inkább abban lehet bízni, hogy szar minőségű fegyvereket vesznek, így hátrányba kerülnek egy összetűzés esetén.
Hát, őőőő
Ja, azt hiszem ez egy ártalmatlan dolog, ami leköti a fölös energiáikat. Végül is, egyszer már bizonyított...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!