Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyivel változtak az életkör...

Mennyivel változtak az életkörülményeid a mostani kormány alatt az előzőhöz képest?

Figyelt kérdés

2013. okt. 6. 21:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Most igazából csak azt lehet írni,hogy rosszabbul élek és akkor kapom a pluszt, ha jobban élek akkor negatívot.

Évről évre szarabbul élek, tökmindegy,hogy ki van kormányon, nem azért élünk jobban vagy rosszabbul mert Gyurcsány vagy Orbán van, (legalább is én nem).

Ha 2014-ben visszajön Gyurcsány akkor majd "simán meglehet élni" nem?!

Ugyan már, ezt hagyjuk.

Tudjátok miért mondják,hogy Mátyás az igazságos, annak ellenére,hogy nem volt az?!Azért mert Mátyás után jöttek a törökök, aztán a Habsburgok majd az oroszok, és akkor jöttek rá,hogy milyen jó volt a magas adókat kivető, amúgy nem is igazságos Mátyás.

Most ugyan így vagytok Kádárral,Gyurcsánnyal, és így lesztek Orbánnal is, függetlenül attól,hogy jönnek e megszállók.

2013. okt. 6. 21:43
 12/22 bumbi02 ***** válasza:
67%

Nekem javultak. Igaz, hogy azért, mert elhagytam az országot!:)

Amúgy, szerintem az ember életkörülményei nem függnek olyan szorosan az aktuális kormánytól, mint az embertől. 60-80%-ban az ember tehet a saját sorsának alakulásáról, és nem a kormány. (most az olyan drasztikus esetektől, minthogy anyám 5 millió forintját - magánnyugdíjpénztári befizetés - az állam csak úgy elveszi, meg hasonló intézkedésektől tekintsünk el)

Ha otthon maradok, akkor se azért javult volna az életkörülményem, mert a kormány így vagy úgy tesz. Az legkevésbé hat ki pár év alatt az emberekre. (egy gazdaságpolitikai stratégia hatása minimum 4-5 év alatt érzékelhető szerintem) . SOkkal inkább az egyéni tényezők változása változtatja az életkörülményeket.

2013. okt. 6. 21:58
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
Ne legyünk már nevetségesek ezzel a pontozgatással. Akinek nem romlottak az életkörülményei, azért nem kell zsigerből lepontozni.
2013. okt. 6. 22:07
 14/22 anonim ***** válasza:

gyurcsány elbszta de orbán ott lohol mellete ezen a téren...

rezsicsökkentés (többett kellett fizetni 10ezerből lett kb 13 ugyanannyi fogyasztással)

béremelés (maradt ugyanakkora)

több adó

amugy aki alapból is jól keresett az mindenképpen többet kap de mivel Mo. lakosságának kb fele minimálbérből él igy célszerűbb lett volna őket támogatni szerintem...

2013. okt. 6. 22:18
 15/22 anonim ***** válasza:
Mi az előzőek alatt sem éltünk jobban mint most.
2013. okt. 6. 23:17
 16/22 anonim ***** válasza:

drasztikusan

előző alatt eléldegéltem most meg hó végén már törnöm kell a fejem hogy a szomszéd macskát vagy a kóbor kutyát főzzem meg

2013. okt. 7. 04:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Én jobban keresek, a válságból is kevesebbet érzek. De sokak meg pont ellenkezőleg. Kb szerencse kérdése, hogy ki merre mozdult el.
2013. okt. 7. 12:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Csak fejtsd ki, hogy mennyivel sz@rabbul élsz, olcsó felpontozás.
2013. okt. 8. 02:00
 19/22 hita válasza:
rosszabbul, évről évre egyre nehezebben
2013. okt. 8. 11:40
 20/22 BlacktigerXXX ***** válasza:
35%
Miért fáj az sokaknak hogy halad az ország valamerre? Élen az ellenzékkel. Az a baj hogy nem hitelből van eltartva a nép? Túl sokan vannak akik még mindig hisznek a mesékben. Az a jó ha erősödik az infláció, szaporodnak a kölcsönök, süllyed az ország? Az a jó hogy egy leíródott ember külön, egy leírt párt külön ossza az észt hogy fos itt minden? Vagy egyes pártok okoskodnak a 20 éves átlagéletkorukkal? Van a zsebükbe pár ezer milliárd amiből ők jobbak lennének? Én mondjuk leszarom csak haladjon az ország, és ezt jelenleg az Orbán kormány tudja biztosítani. Nekem már úgysem lesz jobb, mindegy melyik párt van, de ha halad az ország, a gyerekeimnek még jobb lehet. Ezt kéne figyelni, meg nyafogás helyett bejelentetten tisztességesen dolgozni, és a következő generáció talán már nem lesz ebben a helyzetben. Lehet lepontozni nyugodtan azoknak akik azt hiszik hogy bármelyik párt is 4 év alatt majd csodát művel. Egy jó úton haladó pártnak nem elég 4 év.Meg 8 sem.
2013. okt. 9. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!