A szélsőjobb követte el a soroksári gyilkosságot hergelés céljából?
Még kb. a hírekben sem volt, de ők már a fórumokon cigányoztak hevesen. Nem is ez a legfurább, hanem inkább az, hogy "véletlenül" szintén ők tudták először, hogy cigány családnál találták meg az áldozat telefonját. A rendőrség azért engedte el őket, mert bizonyítani tudták, hogy a gyilkosság után vették a telefont.
Kezdődik a szélsőjobb szent háborúja, amiben az emberélet se számít, csak lehessen a cigányok ellen hergelni a népet? Ha igen az elég wow.
Nem is beszélve az épp jól jövő futós elnök leveléről, ami ismét a szélsőjobb számára kedvező módon szivárgott ki és az instant szervezett felvonulásról.
Minden olyan furcsán klappol nekik ebben az ügyben. Ez kicsit több, mint érdekes, nem?
Így van.
Szögi Lajost is Jobbikosok verték agyon.
kedves,61 százalékos cigányvédő drága válaszoló.
Nem unod még a cigánybűnözés melletti kampányolást?
A múltkor meg azt mondtad,hogy a hölgy biztos provokálta a cigányokat és azért ölték meg.
??
Nem vagyok 61%-s válaszoló, és nem védek itt senkit. Egyszerűen eszembe jutott ez a lehetőség és megkérdeztem.
Simán el tudom képzelni, hogy egy ultra-szélsőjobbos csoport, hasonlóan a cigánygyilkosokhoz szövetkezett erre, mert rájöttek, hogy az jóval többet ártott a politikai terveiknek, mint használt. A rendőrség hallgatására is lehet ez indok, ha már rég a Föld túloldalán napoznak, akkor kitörölhetik a sok DNS-nyommal a feneküket a nyomozók.
A soroksági lakók régóta panaszkodtak a cigányokra, amit valamelyik hülye kormány betelepített a környékükre.
Egyébként meg azt, hogy cigány volt, először Schobert Norbi mondta, ő pedig elvileg nem szélsőjobboldali.
Norbit valami liberális banda fel is jelentette közösség elleni izgatásért.
Azért az vagány, h egy átlagos esetre(mintha a cigányok soha nem csináltak volna ilyet) azt fogod rá, h megrendezett, de a romagyilkosság viszont sima ügy.
Holott pont az volt inkább megrendezve...
Csak egy lehetőséget vetettem fel. Minden online fórum és nem híroldal kb. tényként kezeli, hogy cigányok voltak az elkövetők, amikor erre (vagy akármi másra) 0 bizonyíték van.
Arról se nagyon hallani, pedig az elején mindenhol leírták, hogy egy hajléktalantanya mellett vezetett az útja, lehet, hogy ott lett kanos egy csövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!