2/20 Komplikato válasza:
Az ugye megvan, hogy ezt a nem reprezentatív felmérést kb. 2000 fiatal körében a véletlenűl sem Jobbikban érdekelt HÖK-ös arcok csinálták? :D
Volt erről pár jó kis ellemzés.
3/20 anonim válasza:
Az, hogy a Jobbik a legnépszerűbb, kételkedve hallom, de az biztos, hogy a fiatalok körében magasabb a támogatása mint az idősebbek közt. Miért? Mert a fiatalok még fogékonyabbak a radikális változásokra, kompromisszumot nem nagyon keresik, stb… úgy is fogalmazhatnám, hogy naivabbak ezen a téren. Az idősebbek meg talán tudják, hogy nem eszik olyan forrón a kását…
4/20 anonim válasza:
a hökös majmok száz forintért az anyjukat eladnák szal hogy milyen plakáton virít a fejük semmit nem jelent. aki a legtöbbet fizette nekik.
5/20 anonim válasza:
Ausztriában is ,az FPÖ támogatói főleg fiatalok.
Az idősebbeknek csak a nyugdíj számít semmi más.
Sokuk még a kommunista rendszerben nevelkedett, ahol a patriotizmus illegális volt, különösen Magyarországon.
Van is nekik pártjuk, az MSZP.Ha tehetnék a magyar zászlót meg minden nemzeti dolgot betiltanának.
6/20 anonim válasza:
Jelenleg igen, ezt én is így tapasztalom.
7/20 anonim válasza:
Eddig is leginkább a Jobbik vezetett a körükben.
8/20 anonim válasza:
Pár jobbikos HÖK-ös majom olyat hozott ki ebből a "kutatásból" (ami egy e-mail évfolyami levlistákra továbbításából állt), amit rendeltek tőlük.
Annyira vehető komolyan, mint maga a kurutty.
9/20 anonim válasza:
Nem tudom. Én 16 évesen azt tapasztalom,hogy a tudatlanok körében. Igen jó iskolába járok, 600 diákból jó ha 10 Jobbik párti van. A nagy részünk baloldali.Remélem inkább mi mint értelmiségiek fogunk lenni a jövő!
10/20 anonim válasza:
A fiatalok 80%-a leszarja a politikát, a maradék 20-ban vezet a Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!