Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintem inkább ártott a...

Szerintem inkább ártott a baloldali összefogásnak a szoborgyalázás és Dopeman primitív megnyilvánulásai, mint használt. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 09:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A liberális komcsiknak annyi eszük sincs hogy össze fogjanak ezzel az akcióval meg lejáratták magukat teljesen feleslegesen.
2013. okt. 1. 14:48
 12/20 Macungo ***** válasza:

Mit vártok, mivel kampányolnak majd : hazudtunk reggel-este, meg IMF hitelt 5 évente, vagy csődbe vinni az országot újra, Multiknak mindent nektek semmi????

Ennyire képesek...

2013. okt. 1. 20:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Az előző kormány "jóvoltából" sok család került utcára. Ha azok maradtak volna sokkal többen kerültek volna oda. Ha sikrül azokat vissza-aljaskodni,megjósolhatom azok fognak a legjobban sírni akik rájuk szavaztak.
2013. okt. 2. 07:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Javaslat: Aki nem akar Magyarországnak a Rossznál is rosszabbat,imádkozzon,hogy ne ezek a barbárok legyenek a vezetők.
2013. okt. 2. 07:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Bíró Miklósnak. Tartanám a fogadást, különösen a pszichológiai hatását, csak még az nem világos, miből dől el, kinek lesz igaza. Ezt még tisztázni kéne.
2013. okt. 2. 09:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Bíró Miklósnak. Tudod kettőn között az egy (lényegtelen) különbség, hogy én, akivel ellenvéleményen vagyok, még nem tartom barbárnak. Ez stílus dolga. Az viszont kétségtelen, hogy van közöttünk lényegesen nagyobb különbség is. Mindössze az a sajnálatos, hogy nincs olyan időpont, amikor nyilvánvalóvá válik, ki áll a valóság talaján.
2013. okt. 2. 09:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem azért mondom barbárnak,mert ellenvéleményen van....ááááá A cselekedetei itélik barbárnak.
2013. okt. 2. 18:39
 18/20 anonim ***** válasza:

"Ezt még tisztázni kéne."

Hát akkor tisztázzuk: Már a szavazás eredményközlése után tudni fogod a részeredményt. Bővebb ismereted lesz néhány hónap múlva,akárki lesz a győztes. A 4. év végén teljes tudásod lesz.

Az viszont észreveendő: még az őszinte emberek vélekedése sem azonos. Itt pedig hazugok is vannak. Te melyik kategóriába tartozol azt én nem tudom.

2013. okt. 2. 18:49
 19/20 anonim ***** válasza:

"Az orbánista népirtás lényegesen többet ártott."

Normális vagy? Tudod te mit jelent az, hogy népirtás? Hallattál már a holokausztról vagy a gulágról? Moderáld magad.

2013. okt. 7. 20:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Sajnos engem elszomorít,hogy az itt nyilatkozók közt várakozáson felül vannak - Hofi Géza szavaival - akiknek agya és szíve ott van ahol a vakondok jár. Vagy tévedek? De jó lenne! Maszoposokra és társaikra gondoltam.
2013. okt. 8. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!