A pártoktól jelenleg még távolságot tartók várhatóan kire fognak szavazni 2014-ben?
"A pártoktól távolságot tartók csoportja 44 százalékot tesz ki ebben a hónapban. Közülük 8 százalékra a pártpreferencia eltitkolása jellemző, 6 százaléknyian pedig aktívak, de bizonytalanok abban, hogy mely pártra voksoljanak – állapította meg a szeptember első felében az ország felnőtt lakossága körében végzett kutatása alapján az Ipsos. A cég közlése szerint mindkét csoportnak nagyjából a fele kormányváltást akar, egytizede a kabinet maradását."
Tehát az a 8% és 6% várhatólag melyik pártra fog szavazni leginkább?
"Ez is meg fog oszlani, ide is oda is. De még azt is megkaphatod, hogy a baloldalra, mint 2002-ben..."
Igen, ha a baloldal felé hajlanék, arra én se lennék büszke.
"Igen, ha a baloldal felé hajlanék, arra én se lennék büszke."
Ezek szerint te is egyetértesz azzal, hogy a "hallgatók" nagy része baloldali. Ha így van (én olyan 80% esélyt adok neki), a választást ők fogják eldönteni. Egyébként az ilyen fideszes "összeírósdik" után nem csodálom, hogy nem mondják meg, hogy kire szavaznak.
akik eltitkolják azok általában baloldaliak pl gyurcsány pártiak,vagy mszp-sek szerintem itt a legnagyobb az eltitkoltak aránya.
jobbikra egyáltalán nem jellemző,hogy eltitkolják,a fideszre sem igazán a sok agymosott zombi büszkén vallja,h fideszes.
szerintem mondjuk épp ezért az eltitkolás miatt lesz meg Fletónak az 5%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!