Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem tűnt fel, hogy a...

Csak nekem tűnt fel, hogy a választások közeledtével a Fidesz kezdi összekapni magát?

Figyelt kérdés

Elmegyek akármelyik városba, mindenhol tér és utcafelújítások vannak, megígérték a húsokra az 5%-os ÁFÁ-t, kétszeres rezsicsökkentés, stb.

Szerintem vinni fogják a 2014-es választást.

2013. szept. 28. 15:11
1 2
 11/13 BlacktigerXXX ***** válasza:
Basszátok meg azért van mindig csak 4 évente mert állandóan váltogatva vannak... :D Lehet ha nem csak elkezdenek valamit hanem folytatni is tudják, akkor nem csak 4 évbe egyszer történik valami. Csak sok embernek ha holnap azt mondom hogy alakítok egy pártot, 50 ft lesz a kenyér, 200 a marhacomb, rám szavaznának.
2013. okt. 9. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Valóban, a választás megnyeréséhez jó ígéretek, a választás előtt látványos cselekvések és az ellenfelek lejáratása a tuti recept.

Jelenleg még beszélhetünk az egyoldalú választási törvények megváltoztatásáról, ami felér a joggal való visszaéléssel.

2014. febr. 4. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát persze.Az időzítésekben,a kommunikációban,mindíg is jók voltak.Hogy vinni fogják a választást annak is nagy a valószínűsége,de az h.mi lessz utána?pl.közép és hosszabbtávon ha ezt a politikát folytatják azt csak a jó ég tudja.Ugyan is bármennyire mondják az ország pénzügyi,gazdasági kiszolgáltatottsága 2010-óta sem javult semmit.Lásd:államadósság,forint instabilitás és ami nagyon fontos a politikai ill.befektetői bizalom megingása.Szóval Orbánék elindultak egy olyan úton ahonnan nincs visszaút és alígha hiszem h.ez lenne a jó út Magyarországnak!?
2014. márc. 10. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!