A Fidesz vallásos világszemlélete segíti Magyarországot, vagy végleg leszakadó, feudalista országgá süllyeszti?
Unalmas már ez a ballib ATV duma... Nagy slungokat mondanak ott is és itt is, de konkrét példákat a saját bőrükön érzett és tényleg tapaszalt dolgokat egyszerse láttam leírva, csak hogy hiteltelen, csak úgy és oligarha, meg mutyi, fékel és ellensúlyok rendszere és a többi baromság amit a szátokba ad a baloldali média és a poligikusok..
Mondjon már valaki egyetlen olyan intézkedést a Megyesi, Gyurcsány és Bajnai kormányok alatt ami jót tett nekünk személyszerint neki egy intézkedést csak ami jót tett ennek az országnak én százat tudok konkrétan amihez csak 3,5 év kellett nem pedig nyolc..
ez csak marketing
a fideszt igazából az érdekli hogy a Családtagok hogy tömik tele zsebüket
minden más csak duma, maszlag, hülyítés
ahogy olvasom megy nekik a marketing, csomóan benyalták a csődöt, imf-et, minden :D
ebben nagyon jók
a fidesz egy marketingpárt
Mo-n szabad a vallásgyakorlás, ergo hittant és erkölcstant bevinni a suliba vagy önkormányzati iskolát átvenni és onnan minden nem hívő keresztény gyermeket kipaterolni, káros
jelenleg nem az Anyaszentegyházé Mo, és nekem sem kötelességem hinni az Istenükben.
Akkor irasd be a gyerekedet erkölcstanra és nem kell Istenről hallania..
Ennél a marketing benyalásnál azért komolyabb érveket vártam volna, de sose kapok, már megszoktam... Jó morgolódást és szitkolódást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!