Mit tegyünk? Szörnyű a közbiztonság. Lehetne írni a kormánynak? Segítenének?
A szüleimmel élek egy nem éppen jó környéken.
Sajnos igen sok errefelé a kisebbséghez tartozó ember és hát szörnyű emberek ők.
Az udvaron semmit nem lehet elől hagyni estére mert mindent ellopnak.Egyszer a fém ruhaszárítónkat is elvitték.
Nem egy alkalommal betörtek már ide,azóta tartunk harapós kutyát, de szerintem kevés lesz.
Meg belekötnek az emberekbe, ha nem nézek oda az a baj, ha odanézek meg az a baj.
A legrosszabb amit észrevettem ,hogy kiemelt védelmet kapnak.
Pedig semmit nem tettek értünk amiért kivételezni kellene velük.
A költözéssel az a baj, hogy nagyon nehéz lenne eladni ezt a házat, mert a kisebbségiek jelenléte miatt nem lehet eladni rendes áron.
Esetleg ha írunk levelet a kormánynak ,akkor ők segítenének?Elvégre felelőek az állampolgáraik biztonságáért.
A kormánynak ehhez nincs sok köze. Max az önkormányzatnak írhattok levelet, de ők sem tudnak mit tenni.
Ha bűncselekmény történik, tegyetek feljelentést a rendőrségen.
Nem fogják kitelepíteni azokat az embereket csak azért mert csúnyán néznek rátok.
FÚJ RASSZISTA, EZ NEM IS ÍGY VAN, CSAK KITALÁLTAD!
(remélem értitek)
Hiába írsz levelet, mert nem hiszik el.
De.
Tanulj okosodj és gyűjts bizonyítékokat a sérelmeidére.
Jelmondat:
minden akácfán legyen elrejtve egy kamera.
Egy jó cigány-lejáratós videóért fizetnék is.
Azt a környéket inkább lehetőségnek éld meg.
Írj Pintérnek, hogy eltelt a "két hét"!))
Semmi nem fog történni, de a válasza érdekelne.
Én úgy tudom, hogy már 2010-ben megoldódott a közbiztonság 2 hét alatt.
A magyar szervezeteknek írj, Gárda stb...ne a kormánynak, mert ők azokat védik, akitől meg akarod védeni magad.
Baracsi Attila:
No nem azért hogy védjem őket,de gondolom nem minden kissebbségi olyan,bár sok esetben több a negatív tapasztalat(ez lehet minkét oldalon).
Én a Jobbikra szavaztam,de valahol csalódtam,mert nekem momentán úgy tűnik,hogy mióta benn vannak a Parlamentben,leültek mint hattyúk tavában az iszap,s megint csak a választások előtt tűnnek aktívabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!