A baloldalnak miért nem fontos a nemzeti egység, a magyarság?
"Nem a magyarokért nem állnak ki, hanem EGYENLŐKÉNT tekintenek mindenkire. Csak abból nincs hír, főleg kurucon, vagy hova is jarsz?"
Hidd el, sűrűn a ló túloldalára esnek, értsd pozitív diszkrimináció, kettős mérce... persze nem azt mondom, hogy a negatív diszkrimináció jobb lenne, félreértés ne essék :D
Sajnos a magyar baloldalra különösen jellemző ez.
Talán valamiféle örökség még a Kádár rendszerből.
Nincs kiállás ,a haza szitokszónak számít náluk.
Az iskolai tananyagot is olyanra alakították, hogy a diákok azt higgyék, hogy valami bűnös (kollektív bűntudatkeltés) alja nép sarjai.
Az egyenlőség emlegetése meg egy vicc.
A baloldali szavazók cigányozzák Orbán Viktort bőszen.
A Fidesz miért nem áll ki a nem gazdag magyarokért? Neki miért nem fontos a nemzeti egység?
Nem vagyok baloldali, de még ők is jobbak a Fidesztől.
Én pont benne voltam a közoktatás kellős közepében, amikor a baloldal volt kormányon és sosem éreztem azt, hogy a magyarság ellen nevelnének. A történelmi atlasz hátuljában, (amit érettségin mindenki használhat) évszámok és címszavak vannak feljegyezve, magyarul TÉNYEK. Amiket ilyen formában nem lehet kisarkítani. És az irodalom órák? Szerintem legalább 10 magyar írót és költőt mindenki fel tudna sorolni, aki járt irodalom órára. És aki a kötelezőket is kiolvasta, rengeteg magyar regény van közöttük. Szóval nekem ne mondja senki, hogy az oktatás a hazánk ellen nevelt abban a nyolc évben.
A baloldaliak is emberek, nem pedig ufók. Mi is itt élünk, és hülyeség ennyi emberről azt állítani, hogy nem szereti a hazáját és a kultúráját. Csak a baloldal éppen nem ebből csinál kampányt, hanem másból. Attól még, hogy nem hordom a pólóm hátulján a nagy magyar országot, és nem üvöltöm a koncerteken, hogy magyar vagyok, ugyanúgy szeretek magyar lenni.
6#
Nem a külsőségek tesznek jobboldalivá.
Én sosem hordok nagy Magyarországos pólót meg hasonlókat.
Nem a ruha vagy egyéb objektumok tesznek valakit hazafivá vagy nemzetellenessé.Csak pár baloldali gondolja így.
Ufók?Hát néha azt hiszem, hogy a baloldali-liberálisok tényleg ufók mert megakarják magyarázni, hogy a rövid nadrágot is ki lehet térdepelni.
Ha érted mire célzok.
A baloldal szeret a zavarosban halászni. És erre nincs is jobb megoldás mint mesterséges ellentéteket szítani az emberek közt, és egymásnak ugrasztani őket.
És ezzel kb. ki is veséztük a politika funkcióit.
Attól még, hogy nem pufogtatunk frázisokat, nem biztos, hogy nekünk nem fontos.
Csak épp szerintünk a "hazafiság" nem azon múlik, hogy valaki árpádsávos zászlót lobogtat, vagy nagymagyarországos kitűzővel mászkál, kokárdával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!