Szerintetek igaz lehet, hogy nem halt ki igazából az Árpád ház?
2013. szept. 25. 18:04
1/10 anonim válasza:
Férfi ágon kihalt, női ágon nem.
2/10 anonim válasza:
Női ágon nem halt ki. Én is egyenes ági leszármazottja vagyok a grádeczi Horváth-Stansith családnak, csak nőágon. :)A Wikipedia szerint kihaltunk.
3/10 anonim válasza:
Az ilyen dolgokat soha nem lehet tudni biztosra.
4/10 anonim válasza:
Az biztos, hogy törvényes utód nem született, de azt nem tudhatjuk, hogy melyik ágyasnak lett gyereke. Tehát, egyáltalán nem biztos, hogy férfi ágon kihalt az Árpád-ház. Ezt már senki nem fogja megmondani több, mint 700 év elteltével.
5/10 lindmayer válasza:
én hivatalos iratokkal tudom igazolni, hogy egyenesági leszármazottja vagyok István királynak(férfi ágon)
6/10 lindmayer válasza:
csak kell még két nap, mire elkészülnek a hivatalos papírok
7/10 Dick Esmen válasza:
Mint már előttem leírták,férfiágon kihalt és ez a lényeg.
8/10 anonim válasza:
Amit ír azok nem egyértelmű tények, csupán vélemények. Hol vannak erről írásos bizonyítékok?
De a történészeket miért érdekelné, amikor ma már semmi jelentősége nincs.
10/10 anonim válasza:
Nem tudom,de én így is király vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!