Mennyire valószínű, hogy az Együtt-PM nem éri el a 10%-os parlamenti küszöböt?
Egyelőre semmilyen jel nem utal arra, hogy a PM-et be akarják olvasztani, Bajnai biztos a dolgában.
"Baloldali szavazatok tehát a külön indulás miatt akkor veszhetnek el, ha az egyik pártlista nem éri el az öt százalékot. Pontosabban, ha Bajnaiék nem érik el a 10 százalékot, ugyanis az Együtt 2014-PM korábbi nyilatkozataik szerint pártlistaként méretteti meg magát, tehát rájuk magasabb küszöb vonatkozik. Bajnai azt mondta, biztos benne, hogy a magasabb küszöböt is meg tudják ugrani."
De kár lenne, ha nem sikerülne elérniük a 10 százalékot...
Szerencsére nem kell félnünk, a mostani kormányt egyik párt sem fenyegeti, az emberek pedig sokkal jobban élnek, mint az MSZP 8 éve alatt.
igen 16%-os?? Na akkor miért kellett külföldön munkát vállalnom miközben majd megszakad a szívem,h ott kellett hagynom a saját hazámat??, nem tudok megélni.....tudod mi az,h nem tudtam megadni a családomnak a legcsekélyebb dolgokat? ez FIDESZ uralkodása!!!!! előtte sem volt sokkal jobb de meg tudtam legalább élni,de ez már nem megy...mióta a fidesz van ugrásszerűen megnőtt a külföldi munkavállalások száma!!! te ostoba!!! Szerinted ez Véletlen???? csak azok élnek jól akik a rezsim barátai/haverjai...akik átlagemberek azok nyomorognak!!!
de ha még 1x a Fidesz lesz kormányon meggondolom,h hazamenjek és otthon vállaljak-e munkát...elméletileg ez a tervem de amíg a Fidesz ellop nyíltan mindent az emberektől addig én nem akarok egy ilyen országban élni!
Igen?? Voltál te Ausztriában? Csak mert itt dolgozok,tudod mennyire más világ? Hol éri be a Fidesz?? téged látott Orvos?
nem lopott, akkor a magánynyugdíj pénzek mik? és ez csak 1 példa...
Van esetleg trafikod? mert akkor nem írok semmit és megértem az álláspontodat!
ja több pénzem marad a fidesz óta?? hát nem hiszem az árak brutálisan emelkedtek mi az,h egy mezőgazdasági országban élünk és elkérnek 300ft-ot valahol egy kiló krumpliért csak tudd Ausztria nem mezőgazdasági ország és itt 1 euró egy kiló krumpli azaz kb 300ft. ja de az átlagkereset még ha csak mosogatni mész ki az is 1300 euró. Komolyan nem értelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!