Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Gyurcsány-Bajnai kormány...

A Gyurcsány-Bajnai kormány (2002-2010) mely intézkedéseire lehet büszke?

Figyelt kérdés
Nekem most hirtelen semmi nem ugrik be, csak annyi hogy választások előtt jó sokat ígértek, felvették a hitelt, aztán 2006-tól jöttek a megszorítások. Pedig 8 év nagy idő.

2013. szept. 23. 22:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
43%
Ők Magyarország elárulására, kifosztására, eladására, és tönkretételére büszkék.
2013. okt. 3. 02:52
 12/27 anonim ***** válasza:
nem lehet smemire büszke!
2013. okt. 7. 08:56
 13/27 anonim ***** válasza:
68%

Pl a Rezsicsökkentés ötlete tőlük származik.

Ugyanis a kormányuk alatt a (MÁK)azaz Magyar Államkincstár adott kereseti plafon alatt mindenkinek adott támogatást aki igényelt a közüzemi számláihoz.

Nagyon sok ember kapott ilyet, most elfelejtették?

MSZP-nek köszönhető az Audi gyár, az egy dolog hogy OV adja át de ettől még köze nincs hozzá.

Szintén hozzájuk kapcsolódik a német Bosch csoport, akik Hatvanban fejlesztették a gyártóüzemüket, majd Miskolcon létesítettek üzemet, amely ma már a világ legnagyobb kéziszerszám gyára, és mintegy 4000 ember munkahelye.

Szintén MSZP kormány volt amikor az amerikai Jabil is fejlesztett. Dupla üzemmel, mintegy 4000 munkahelyet teremtve. MSZP kormány idején volt a cégnél a legtöbb dolgozó kb 7000 fő.

Szintén ők hozták Dunaújvárosba a Hankook gumiabroncs üzemet. Első körben 1500, manapság 2-3ezer fő dolgozik ott.

És nem beszélünk azokról a cégekről akik munkahelymegtartó támogatásban részesültek.

Településekről ahol hatalmas összegben fejlesztettek.

Szüleim lakhelyén 10 ezer fős kisváros 1,8milliárd Ft fejlesztést hozott a MSZP-s polgármester.

A közeli megyeszékhelyen ennek jó ha a fele jött össze 2010 óta a Fideszes polgármester vezényletével.

De ott van a Miskolci villamos vonal fejlesztése..ugye milyen meglepő a "csúnya" MSZP érdeme...

Fidesz mérleg:

- 3000 milliárd MNYP pénz elvétel

- Nokia - 1500 Fő

- AES erőművek bezárása

- "Pláza stop" Ezáltal több tucat települést fosztottak meg egy-egy új áruháztól (lásd 34 Lidl és 20 Aldi)

Folytathatom pro és kontra!

Tessék a napellenzőt levenni, és a tények birtokában kérdezni!!!

2013. okt. 14. 20:07
 14/27 anonim ***** válasza:
89%
És ott van a Mercedes üzem, ők még az Audinál is jobban MSZP szerzemények.
2013. okt. 14. 20:09
 15/27 A kérdező kommentje:
Az, hogy az MSZP kormányzása alatt történtek ilyen dolgok az nem azt jelenti, hogy ez nekik köszönhető.
2013. okt. 14. 20:40
 16/27 Macungo ***** válasza:

A fent felsorolt cégek nem az MSZP érdeme, hanem a magyar embereké, akik adópénzéből milliárdok kerültek felajánlásra, hogy ide jöjjenek, ne a szomszédba. Plusz hiába dolgoznak ott ezrek, maga a cégek nem fizettek adót, plusz a Hankook alapvető munkavédelmi szabályokat nem tartottak be folyton mentek ellenőrizni és büntetni őket. Illetve, rabszolgaként dolgoztatták az alkalmazottakat..

A Fidesz stratégiai megállapodásainak köszönhetően már nem csak mi adunk ezeknek a cégeknek, hanem ők is vállalnak kötelezettségeket. Illetve a Fidesz alatt bővitett a Lego, Knorr-Bremse, Mercedes stb..

Az pedig, hogy a magányugdíjadat elvették szintén az MSZP-nek köszönheted akik a Fidesz kormányzására tolták az IMF hitel törlesztését, illetve a tuldott deficit eljárással elintézték, hogy a kormánynak ne legyen mozgástere, az álamháztartás hiány emelésével... Gyorsan sok pénzt kellett évente fizetni..

Illetve az ország állapota a gazdasági válság idején olyan rossz volt, hogy nekünk kellett előszőr IMF hitelt felvenni. Majd ezek után több munkahelyet veszítettünk mint amit te felsoroltál a 10 %-os munkanélküliséggel..

Olyan Intézkedést mondjál amivel jót tett a magyar embereknek ennek az országnak.. Én is sorolok neked a Fidesztől bármennyit ami konkrétan nekem és sok ezer embernek tett jót pl. a vállalkozásokat rákényszerítette a fizetésemelésre, így kaptam én is fizuemelést.

Tetszik, hogy a szines fémtolvajok teroristák, ha a közlekedés biztonságát veszélyeztetik.. A lomizás lopás..

A három csapás törvény kiiktatja az erőszakos emberket.

A börtönben dolgozni kell, hogy a eltartásuk kevesebbe kerüljön nekünk. Ha betörnek hozzám leüthetem, kiverhetem a szart is belőle, nem csak ő belőlem.

Nekem tetszik a MOL visszavárlás a Nagymultú cégek csőd helyett megsegítve..

A évszázadós havazás, árvíz és Ipari katasztrófa nekik jutott és megoldották, az MSZP egy viharral nem tudott mit kezdeni augusztus 20-án. Mert Gyurcsány megszüntette a Belügyminisztériumot. Nincs még egy ország ahol ne lenne Belügyminisztérium, nálunk 4 évig nem volt.

Multik, bankok, közműcégek adóztatása... Most mindjár mondod, hogy áthárítják. A tranzakciós adót az Unicredit Bank bejelentette nem hárítja át, csak át kell menni. A multik mit rohangálnak, meg a közműcégek az EU-hoz ha olyan egyszerű áthárítani az egészet..

Az hogy a szórakozóhelyeken nem lehet dohányozni, nekem segített leszokni 1,5 éve nem bagózom.

Ilyen intézkedéseket mondjál. Nekem is van még a tarsolyban.

2013. okt. 14. 21:04
 17/27 Macungo ***** válasza:
Jah a pláza dologra meg annyit, ahol pláza van ott több száz munkahely tűnik el, a kis magyar kereskedők tönkremennek, mehetnek a plázába dolgozni bagóért...
2013. okt. 14. 21:05
 18/27 Macungo ***** válasza:
A Nokia nem a kormány miatt ment tönkre, okos, hanem a fantasztikus szoftvere, meg hogy nem tudott lépést tartani a versenytársakkal.
2013. okt. 14. 21:07
 19/27 Macungo ***** válasza:
Az erőművesről nem hallottam utána kell néznem..
2013. okt. 14. 21:08
 20/27 Macungo ***** válasza:
A szülő kerületemben, meg ahol most lakom kerületben a Fidesz rengeteg fejlesztést hajtott végre és folyamatosan hajt végre...
2013. okt. 14. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!