2020-ra drogmentes Magyarország? Ezek teljesen hülyék vagy igen?
Igaz, hogy az egész világ ezzel teljesen ellenkező drogpolitikát folytat, még ott is, ahol olyan dacosan ellekezőek, mint nálunk (USA), de gondolom az unortodox forradalmárokat ez nem érdekli.
Teljesen megőrültek ezek?
A kormány azt is mondja hogy mi vagyunk Közép Európa vezető éllovasa gazdaságilag is és hogy járműipari nagyhatalom vagyunk.
Kíváncsi vagyok hogy mit szívhatnak a Fideszesek hogy ilyeneket hallucinálnak.
"Viszont felemelem a korhatárt 21 évre! Mármint mindenben. Nem lesz itt se jogosítvány, se szavazati jog, sőt az alkoholfogyasztás sem. Ellenőrzések minden kocsmában, vagy ilyen füveskávézóban. Ha nem töltötte be, durr büntetés! Ha 21 év alatt alkoholos állapotban van? Durr büntetés! "
Még a 18 éves határt se tudják tartani, a 14 évesek ott fetrengenek meg őrjöngenek hétvégenként az utcán tökrészegen. Szerinted a 21 éves határt hogyan tudnák tartani? Durr büntetés? És majd anyuci apuci kifizetné és minden onnan folytatódna, ahol abbamaradt. A könnyű drog is ugyanúgy megvan nekik...
Hiteltelen forrás....
-
MÉDIA blöff, vagy öklend..
A valódi szövegre lennék kíváncsi és az értelmezésére!
marha
Weboldalt én is csinálok, ha adnak rá
"fitymanélküliek" pénzt!
Ó,
DUGÓ MENTES MAGYARORSZÁGOT !
-értettem-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!