Mi van a baloldallal? Miért nem kérnek rezsiNÖVELÉST?
Ma volt egy kérdés, ami kb már a 120. volt és rettentő idegesítő már, h bajnai el akarja törölni a rezsicsökkentést.
Erre írom, h hát annak meg mi értelme van?
Jönnek nagy büszkén a birkák, h "hát kit érdekel bla bla , amennyit ott nyerünk azt máshol kiveszi a zsebünkből Vitya"
Aztán feldobtam a kérdést, h jó, eltörli, de akkor csak az marad, amit kivesz a zsebünkből észlények
Szal miért nem azt törli el a bajnai, a nagyszakértő, amivel kivesz a zsebünkből?
Véletlenül nem ezt kellene?
Erre jó baloldali értelmiséghez híven voltam mindenféle náci, homofób, aki mekkora hülye, mert hát ennyit se ért, h hát milyen jó lesz nekünk a rezsicsökkentés, höhö, mert a rezsicsökkentés.
Magyarul a kérdésre nem kaptam választ, de már nem is akarok.
Jobban érdekel, h a magyar baloldal miért nem kér egyenesen rezsinövelést????
18:38
"Nálunk az egyik legdrágább az energia, ..."
Legenda.
Hoax a vagyonokat felemésztő energiaár, nagyjából konvergál a Kelet-Közép Európa többi országának vásárlóerő paritásához.
A központi árlenyomás azonkívül, hogy elvi szinten nagyon aggasztó dolog, gyakorlati szempontból teljesen érdektelen az emberek szempontjából, meg hogy más értelmesebb dolgot is lehetett volna csinálni meg hogy mindössze a kormányzat piárját javítja az egy dolog . Hogy a visszalépéssel rosszabbul járnának e az ország mint a helybenhagyással az meg már egy másik kérdés.
Egy kis plusz olvasgatnivaló:
Kérdező úgy látom, te szeretsz vizionálni, és kifejezetten élvezed, ha valami rossz. Szinte kívánod.
Vagy kérdezted Bajnaitól a szakértőtől, és azt válaszolta, kifejezetten neked, hogy minden rezsicsökkentést eltöröl, mindent kivesz a zsebedből? Értelmes választ keresel? Nem fogsz találni. Számodra csak az "értelmes", amit hallani szeretnél. Ami más, azt undorral fogadod, leugatod. Lehetne érvelni is ellene, de ettől inkább eltekintesz.
Én sem mondanék neked érveket, előbb meg kell tanulnod fogalmazni. Tudod, a liba nem fejez ki mindent, legfeljebb a használója értelmi szintjét (a fenébe, úgy tűnik engem is megfertőz).
Kacx! Hozod a formád. Kérdezel, és rögtön válaszolsz is úgy, hogy ahogy szerinted hülyeség. Nem az. A válaszod az. Amúgy szoktam magamnak statisztikákat készíteni a költéseimről. Csak tavasz óta jó néhány élelmiszer ára jó 40%-kal nőtt. Összességében, havi átlagban 15-20%. Három év óta nagyjából 60% a növekedés. Természetesen nem kormányrendeletre. Hanem a gazdasági feltételek hatására.
csökkenti a rezsit? De bevezetett 24 adót.a bankokra kivetette a bankadót,arról meg "nem is tud" hogy azt azonnal az emberekre terhelték. És azóta már emelték.Tehát csak kitalálni volt nehéz.
Az étolaj ára 2 éve 250 ft volt,most 500 felett van.Ez nam annyira 60%.Ha vezetnél kimutatást látnád,hogy kapsz havi 6000 forintot,és elvesz 15-öt. és csak a gazdag 3 gyerekesek járnak jól.a közember meg belepusztul a minimálbérével,az élelmiszer és gyógyszerárakba,a ovodai és iskolai költségekbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!