Mi van a baloldallal? Miért nem kérnek rezsiNÖVELÉST?
Ma volt egy kérdés, ami kb már a 120. volt és rettentő idegesítő már, h bajnai el akarja törölni a rezsicsökkentést.
Erre írom, h hát annak meg mi értelme van?
Jönnek nagy büszkén a birkák, h "hát kit érdekel bla bla , amennyit ott nyerünk azt máshol kiveszi a zsebünkből Vitya"
Aztán feldobtam a kérdést, h jó, eltörli, de akkor csak az marad, amit kivesz a zsebünkből észlények
Szal miért nem azt törli el a bajnai, a nagyszakértő, amivel kivesz a zsebünkből?
Véletlenül nem ezt kellene?
Erre jó baloldali értelmiséghez híven voltam mindenféle náci, homofób, aki mekkora hülye, mert hát ennyit se ért, h hát milyen jó lesz nekünk a rezsicsökkentés, höhö, mert a rezsicsökkentés.
Magyarul a kérdésre nem kaptam választ, de már nem is akarok.
Jobban érdekel, h a magyar baloldal miért nem kér egyenesen rezsinövelést????
Alig várom, h végre bajnai bejelentse, h a rezsit növelik 50%-kal.
Olyan jó lesz!!!
A szakértőnk!!!
Azért akarja eltörölni, mert hosszabb távon káros. A szolgáltatók nem tudnak felújítani, karbantartani, fejleszteni. Néhány év múlva gond lesz a szolgáltatással.
Akkor pedig az államnak kell segíteni rajtuk az adónkból.
Majd ha meghibásodik egy vezeték, és napokig nem lesz, aki megjavítsa, te áram vagy gáz nélkül maradsz, akkor mehetsz Orbánhoz reklamálni.
Az előző kérdésekre sokan megírták, hogy miért nem jó. Csak fel kellene fogni, amit olvasol.
Hmm úgy látom értelmes ember még mindig nem tudott válaszolni.
Lehet elmentek libát vágni;)
"Szerintem Orbán jelenleg az áfa és az adó beáramlásával játszik."
Orbán egyszerűen választásokat akar nyerni '14-ben minél nagyobb arányban, minden áron.
A buta kádárikusz választói tömegeknek meg ilyen komcsi-szélsőbalos dolgok kellenek, mint ez a rezsicsökkentés meg az államosítások.
Nehéz helyzetben is vannak a libásék, ha balról szeretnék előzni Vityáékat, lehet meg kell ígérniük lassan az ingyensört is :)
"Isten óvjon minket attól, hogy a Fidesz elveszítse a választásokat jövőre! "
Bizony! Fulladjon csak bele Orbán a saját mocskába :)
Úram Isten.
Ez a balos logika.
Orbán emeli a kaja árát!
Na nekem sem kell több egy ilyen ember logikájából.
És hogy emeli 3× osára bocikám?
Minden adót a 3× osára emel? Vagy hogy?
Mert ugye nekem nem tudja megmondani hogy mennyiért áruljam a termékem.
Meg ez a "majd jól nem fejleszt" idióta szöveg.
Ember !! Nálunk az egyik legdrágább az energia, miközbe a legalacsonyabbak a bérek és semmi nincs ami indokolná az árakat. Sem a földrajzi adottságok sem a technikai sem semmi. És meg sem fordul a fejükben hogy csak egyszerűen nagyobb haszonnal dolgoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!