Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai mitől szakértőbb mint...

Bajnai mitől szakértőbb mint mások? Mit tett, milyen intézkedéseket hozott ami mérsékelte a válságot, vagy élénkítette a gazdaságot?

Figyelt kérdés

2013. szept. 21. 09:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
7%
bajnai egy szánalom akár tetszik akár nem, de tök mindegy az, hogy itt 4 net huszár veri neki, attól még nem lesz soha többé miniszter elnök hál Istennek annál már egy fokkal okosabbak vagyunk, hogy a balos szarokat vissza hozzuk..
2013. szept. 21. 11:31
 22/33 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, hogy ha Bajnai akkor rosszul kezelte a válságot a Fidesz szerint, akkor miért nem tettek valami épkézláb javaslatot? A legnagyobb ellenzéki párt voltak. Miért nem javasoltak akkor valamit ha annyira okosak? Na az tényleg nemzeti érdek lett volna! Ja, hogy most utólag ugatunk? Hát az könnyű... akkor kellett volna okos lenni...!
2013. szept. 21. 11:32
 23/33 Shai-Hulud ***** válasza:
77%

"hál Istennek annál már egy fokkal okosabbak vagyunk, hogy a balos szarokat vissza hozzuk."

OKOSABBAK???? Akkor miért választottátok meg Orbánt?

Ne röhögtess, mert kiesik a protézisem.

2013. szept. 21. 11:37
 24/33 anonim ***** válasza:
3%

"OKOSABBAK???? Akkor miért választottátok meg Orbánt?

Ne röhögtess, mert kiesik a protézisem.

"

Bajnainál egy 1 napos újszülött hangya is jobb lenne nem mondom, hogy Orbán jó de a MASZOPOS f--zoknál ezerszer jobb, de csak akkor lesz végre értelmi kormány ha a Jobbik lesz kormányon, akkor végre felelősségre vonnák Bajnait meg a többi hazaárulót!

2013. szept. 21. 11:49
 25/33 Shai-Hulud ***** válasza:
69%
...és rövid úton kiírnánk magunkat Európából egy életre. Tényleg jó lenne. Bravó!
2013. szept. 21. 11:53
 26/33 anonim ***** válasza:
81%

"akkor lesz végre értelmi kormány ha a Jobbik lesz kormányon,"

Na ezen hangosan felnevettem...

2013. szept. 21. 12:00
 27/33 anonim ***** válasza:
14%

"...és rövid úton kiírnánk magunkat Európából egy életre. Tényleg jó lenne. Bravó!"

Hosszú távon Európa is kiírja magát, haldoklik az egész.

Látom és tapasztalom, akár Magyarországon járok, akár nyugatabbra.

2013. szept. 21. 12:09
 28/33 Shai-Hulud ***** válasza:
75%
Na erre mondtuk (már régebben is) hogy szeretnék én úgy haldokolni.... :-)
2013. szept. 21. 12:13
 29/33 anonim ***** válasza:
40%

"Na erre mondtuk (már régebben is) hogy szeretnék én úgy haldokolni.... :-)"

Nem arra gondoltam, amire te.

Én eddigi életem nagy részét nem Magyarországon éltem, hanem "nyugaton", nem is Magyarországon születtem.

Majdnem minden európai országban megfordultam már.

Borzalmas látvány.Amikor végig sétálok Marseille utcáin, nem is érzem magam Európában.

Ez szerintem egyenlő a haldoklással.

2013. szept. 21. 12:16
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

"Borzalmas látvány.Amikor végig sétálok Marseille utcáin, nem is érzem magam Európában"

Én meg ha egy magyar városban sétálok végig, akkor nem érzem magam Európában. Ez a szörnyű!

2013. szept. 21. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!