Már Orbán szerint sem tudnak eredményt felmutatni?
Kicsit olyan, hogy kihiv a tanár felelni, de én nem arról beszélek, hogy mit tanultam meg, hanem inkább arról, hogy még ezt is meg ezt is meg tudom MAJD A JÖVÖBEN tanulni.
Az embereknek 4 évig KUSS ÉS FIZESS volt a nevük. Most meg amikor jön az elszámoltatás, akkor bújna ki a felelösség alól? (nincs hosszu dupla ékezetem)
Nem tudom tudod e kérdező, de az 2. Orbán kormány alatt idáig többel növekedett a minimálbér, mint az előző két kormány alatt együttvéve. Ez tény.
Aztán itt van a 20%-os rezsicsökkentés. Ez is tény.
Az infláció 1% körül van. Ez az elmúlt 40 évben most először fordul elő. Ez is tény.
A jegybanki alapkamat is igen alacsony.
Ez is tény.
Magyarország ellen megszűntette az EU a túlzott deficit eljárást. Ez is tény.
Aztán, HA AZ ÖSSZES PÁRTOT UTÁLOD AKKOR EZ TETSZENI FOG: Majdnem a felére csökkentették a politikusok számát. És ezzel csökkentették a közigazgatás költségeit.
De gondolom ezek nektek semmit nem jelentenek és most lepontoztok...
#3: "egy magyar embernek nagyon nehezen jön ki a száján az a mondat, hogy jól mennek a dolgok, még akkor is, ha egyébként valami ilyesmit gondol".
Orbán jól mondta, indoklás nélkül lepontozzátok az elért eredményeket.
Azért szeretem nézni/hallgatni a közmédiát, mert így legalább megtudom, hogy milyen jól élek, milyen jó nekem és, hogy ebben az országban milyen jól megy a gazdaság és milyen sikeresek vagyunk.
A baj csak az, hogy nap mint nap ezzel ellentétes, egészen más hatások, élmények érnek, egészen mást tapasztalok ezen 93030km2-en.
"Nem tudom tudod e kérdező, de az 2. Orbán kormány alatt idáig többel növekedett a minimálbér, mint az előző két kormány alatt együttvéve. Ez tény."
Az árak is növekedtek, és még mindig nem lehet minimálbérből megélni. Ez tény.
"Aztán itt van a 20%-os rezsicsökkentés. Ez is tény."
Előtte pedig még többel emelkedett. Ez is tény.
"Az infláció 1% körül van. Ez az elmúlt 40 évben most először fordul elő. Ez is tény."
A boltban az árakat nézve ez nem látszik, hiába tény.
Konkrétumokat nem tudnátok írni...
Nem azért mondom, de amit írtok abban semmi információ nincs azon kívül, hogy nem vagytok elégedettek.
Hiteles forrással megjelölt adatokra gondolok.
pl ez.
Nem arra, hogy bemegyek a boltba aztán azt modnom, hú de drága a tej.
"Az árak is növekedtek, és még mindig nem lehet minimálbérből megélni. Ez tény."
Mikor lehetett minimálbérből megélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!