Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 5 milliárd forintból holokausz...

5 milliárd forintból holokauszt-emlékhely kialakítása Józsefvárosban?

Figyelt kérdés

[link]

Mi szükségünk nekünk erre? Mért nem kórházat építünk vagy bármi hasznosat belőle? Szerintetek kell ez nekünk?

2013. szept. 19. 23:39
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

" Trianonról szóló

és kazáros linkekre írtam."

Mi van velük?

Mivel nem néztem meg a linkeket.

2013. szept. 21. 20:44
 32/51 anonim ***** válasza:
10%
Ha valakit helyzeti előnyből provokálok,majd szankcionálom,elérem azt,hogy a későbbiekben meghúzza magát és ne merje hangoztatni az álláspontját.
2013. szept. 22. 11:49
 33/51 anonim ***** válasza:
55%

1) Nem az mlékhely, hanem a "holokauszt-év" projekt tokkal vonóval, oktatással kerül 5 milliárdba.

2) Annyi ostobasagot olvastam itt, hogy oktatásraq az az 5 milliárd baromi kevés.

Pusszantás Mindenkinek:

nneddudgi :)

2013. szept. 23. 04:14
 34/51 anonim ***** válasza:
2013. szept. 23. 11:14
 35/51 anonim ***** válasza:
24%

Újabb két példa arra, mennyire szükséges az oktatás és hogy mennyi rengeteg tanulnivalója van sok emebr(?)nek.

Sokkal nagyobb munka e, mint amennyi koszos 5 milliárd fointból kijön, sokkal több kellene rá.

2013. szept. 23. 14:02
 36/51 anonim ***** válasza:
52%

Mennyi lélegeztetőgépet lehetne venni 5 milliárd forintból? Mennyi devizahitelest lehetne megmenteni 5 milliárd forintból? Hány szegény ember lakna jól 5 milliárd forintból? Hány életveszélyes buszt lehetne lecserélni 5 milliárd forintból? Hány utat lehetne felújítani 5 milliárd forintból?

De igazad van, az fontosabb, h fenntartsuk a bűntudatot a holokauszt miatt, mert kizárólag miattunk irtották ki a zsidókat, beleértve azokat is, akik még nem is éltünk akkor.

2013. szept. 23. 14:21
 37/51 anonim ***** válasza:
0%

Bűntudatot egyedül ti éreztek a holokauszt miatt hol ott elvileg utáljátok a zsidókat. Én nem utálom őket és nem is érzek a holokauszt miatt bűntudatot mert nem volt hozzá közöm ilyen egyszerű. A másik meg az h nem mást kell okolni h egy albérletbe nyomorogsz lehet ha tanultál volna vagy egyszerűen nem elégednél meg a mostani helyzeteddel és várnád a szádba a sült galambot jobb lenne a helyzeted.

Igen is emlékeztetni kell az embereket arra h ilyen dolog ne történjen meg még egyszer, mert ahogy olvasgatom egyes emberek hozzászólásait azok ok nélkül olyan gyűlöletet éreznek a zsidók iránt h legszívesebben kiirtanák őket és tudni kell azt h anno is így kezdődött előszór csak gyűlölködés utána meg népirtás. Tudom h szegények vagyunk és nem könnyű az életünk, de nézzen már magába az aki utálja a zsidókat és komolyan gondolja már át azt h tényleg a zsidók tehetnek-e arról h rossz helyzetbe van az adott illető.

2013. szept. 23. 16:02
 38/51 anonim ***** válasza:
27%

igen, utálják őket, pedig nem kéne az összeset utálni. Hamár valaki meg hallja Magyarországon a Zsidó szót, a hideg is kirázza, ez igenis fajgyűlöletre utal, hiába mondják itt hogy van okuk gyűlölni őket, az egy dolog de attól még Zsidó gyűlölők csak nem veszik észre. Nem az egész Zsidóság olyan szélhámos! Csak gazdag része. Nem vagyok zsidó mielőtt lepontoznátok.

ugyanúgy vannak fehérekben is szélhémos hatalommániásak, Például amerika rosszabb, hagyne soroljam hány ország politikájába ütötte bele az orrát, civileket, és ártatlanokat kiirtva őket miért nem utáljátok ? Amerika is épp úgy hatalom mániás mint a zsidóság. de a zsidókat különös képp utáljátok, nem értem mivel érdemelte ki az összes. Nem vagyok zsidó, és nem is pártolom őket, de ez gyülőlet átlépi határt! Kiirtanátok gondolkodás nélkül, hadsereggel, vezetővel a hátatok mögött, ugyanúgy a cigányokat is! Beleértve a gyerekeket, időseket minden! Ez már tőbb mint egyszerű gyűlölet a más etnikumok iránt, amit ti csináltok. nem érdekel ha lepontoztok!

2013. szept. 23. 17:26
 39/51 anonim ***** válasza:
52%

"ugyanúgy vannak fehérekben is szélhémos hatalommániásak, Például amerika rosszabb, hagyne soroljam hány ország politikájába ütötte bele az orrát, civileket, és ártatlanokat kiirtva őket miért nem utáljátok ?"

Jaj :D A zsidók szerinted négerek, v mi? (Vannak olyanok is, akiket egyébként a fehér zsidók folyamatosan diszkriminálnak, mert ők a tolerancia népe.) Amerika pedig szintén a zsidó lobbi miatt háborúzik.

2013. szept. 23. 17:30
 40/51 anonim ***** válasza:
Olyan jó h ti mindent tudtok és láttok. Miből gondolod h usa zsidó érdekből háborúzik??? jaa tom kuruc info megmondta akkor most már értek mindent bocs.
2013. szept. 23. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!