Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a különbség a fasizmus és...

Mi a különbség a fasizmus és a jobbik ideológiája között?

Figyelt kérdés

2013. szept. 18. 16:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"Oké, de egy kommunista nem lehet fasiszta"

De lehet de én lezártam mert úgy látom kitartóbb vagy, mint én úgy, hogy én úgy veszem, hogy nyertem, meg te is azt vége!

2013. szept. 18. 20:28
 32/37 A kérdező kommentje:

Utána olvasni? Hát én megtettem már nem is egyszer érdekes nálad sokkal okosabb emberek velem értettek és értenek egyet a történelem során végig..

Gondolom ezért nincs egyetlen szélsőjobboldali párt sem hatalmon Európában mert mindenki egyetért veled.

2013. szept. 18. 20:32
 33/37 A kérdező kommentje:

Adtam neki egy külön kérdést, lássuk mi lesz az eredmény:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__4851..

2013. szept. 18. 20:37
 34/37 anonim ***** válasza:

"Amikor kezdték talán volt, de most már egy sima jobbközép párt lett. Szóval ennyit a kérdésről."

Szerintem pedig az emberek tolódtak inkább jobbra.

2013. szept. 19. 00:30
 35/37 anonim ***** válasza:

#34-es! Tapasztalatból mondom: Tagja vagyok a Jobbiknak, de már nem sokáig. Tudod miért? Mert egyre tolódik középre, beleborult a polkorrektség gödrébe. Eddig kitartottak a radikalizmus mellett, de már semmi nyoma sincs. Tapasztalatból mondom, mivel, ahol tag vagyok és radikálisabban szólalok meg, rögtön lehurrognak, hogy nem szabad, bárki meghallhatja és most jönnek a választások... Na erre nekem nincs szükségem. És nem egy embertől hallottam ezt. Vagy ott van példának okáért Zagyva esete is. Nagyban írta Vona, hogy továbbra is barátok Zagyvával, stb. stb., erre nemrég meg megszavazták, hogy vegyék el a mentelmi jogát. Mindezt egy állítólagos leköpésért. A saját képviselő társai szavazták meg!!! Gerinctelenek.

De ez csak az én véleményem. Továbbra is tartom, hogy semmi, de semmi hasonlóság nincs a Jobbik és a fasizmus között, ebből konzekvens, hogy a különbség 100%-os.

2013. szept. 19. 10:59
 36/37 A kérdező kommentje:

"Továbbra is tartom, hogy semmi, de semmi hasonlóság nincs a Jobbik és a fasizmus között, ebből konzekvens, hogy a különbség 100%-os."

Íme egy igazi politikus. :D

2013. szept. 19. 19:11
 37/37 anonim ***** válasza:
Anyukád, esetleg. :-))
2013. szept. 22. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!