Mi a különbség a fasizmus és a jobbik ideológiája között?
"20: na jól van felvilágosítalak, látom nagyon gyenge az agyad. Sztálin és Mao kommunista volt nem fasiszta.
"
Látom teljesen unkomplet vagy..a kettő nem zárja ki egymást és tudod Sztálin halála előtti hónapjaiban tervezte a zsidók kiirtását, de nem baj, ő egy szelíd és bátor ember volt...a bőrszalonnát meg nyeld le keresztbe egy hülyével kevesebb lesz..
"Már hogy a francba ne zárná ki egymást? Minden fasiszta gyűlöli a kommunistákat. Attól, hogy valaki rasszista az nem jelenti azt, hogy fasiszta."
A fasiszta nem gyűlöli a kommunistát a kettő egy teljesen más felfogási részt képvisel, az, hogy a fasiszták többsége ma radikális nem jelenti azt, hogy egy vörös csillagos ne lehetne zsidó vagy cigány gyűlölő..
Olyan hülye vagy, hogy az már nonszensz..
A fasiszta nem gyűlöli a kommunistát a kettő egy teljesen más felfogási részt képvisel, az, hogy a fasiszták többsége ma radikális nem jelenti azt, hogy egy vörös csillagos ne lehetne zsidó vagy cigány gyűlölő..
A fasizmus közös definíciója a tényezők három csoportján alapulhat:
A fasiszta tagadások, azaz az anti-liberalizmus, antikommunizmus és az anti-konzervativizmus.
Nacionalista, tekintélyuralmi célok, szabályozott gazdasági struktúra kialakítása, modern, önálló kultúra létrehozása.
A romantikus szimbolizmuson, a tömegmozgósításon, az erőszak pozitív felfogásán, a férfiasság és ifjúság kidomborításán, karizmatikus vezetésen alapuló politikai esztétika
"Már hogy a francba ne zárná ki egymást? Minden fasiszta gyűlöli a kommunistákat. Attól, hogy valaki rasszista az nem jelenti azt, hogy fasiszta."
Mikor mondtam hogy egy kommunista nem gyűlölheti a zsidókat?
"Tisztában lehetnél a fasizmus fogalmával ha már jobbikos vagy."
Nem értem az összefüggést te korcs? ;)
"Mikor mondtam hogy egy kommunista nem gyűlölheti a zsidókat?"
Magyarul:
A kommunista lehet rasszista és aki lehet rasszista az lehet fasiszta is..
Azért ezt igazán mondhatta volna neked Libás barátunk ;)
"Nem én vagyok az első aki jelentős hasonlóságot vél felfedezni a nézeteik között, ha olyan szentül hiszel bennük hallgasd meg a másik oldal véleményét is, aztán meg olvass utána!"
Egypárszor meghallgattam és ebből tudom, hogy többségetek olyan buta, hogy bölcsődébe megbukna ha lehetne...
Utána olvasni? Hát én megtettem már nem is egyszer érdekes nálad sokkal okosabb emberek velem értettek és értenek egyet a történelem során végig..
"A kommunista lehet rasszista és aki lehet rasszista az lehet fasiszta is.."
Oké, de egy kommunista nem lehet fasiszta.
Libajnait meg nem csípem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!