Van esélyem elhelyezkedni közgazdász diplomával és három felsöfokú nyelvtudással Magyarországon?
Jelenleg nemzetközi gazdálkodàst tanulok, angolul felsöfokon, nèmetül ès franciául közèpfokon beszèlek, ezeket szeretnèm feltornázni, illetva hamarosan gyakorlatra menni iskola mellett.
Olyan nagy lelkesedèssel vágtam bele, rengeteget tanulok ès dolgozok is suli mellett, de egyre jobban elkeserìt a sok negatív tapasztalat, amit nap mint nap hallok...
Szerintem gond nélkül, gyakorlatra minél előbb menj. Amúgy szerintem már a 3 nyelvtudással is simán eltudnál helyezkedni.
Az egyik ismerősömnek egyszerű OKJ képzése van. Anyanyelve spanyol, mellette tud magyarul, portugálul, olaszul és most tanulja az angolt. Egy multicégnél helyezkedett el, afféle tolmács. A cég fizette a továbbképzését. Jóval az átlag felett keress.
Nem a diplomád az érdekes, hanem a nyelvtudásod, ha ezzel nem tudsz elhelyezkedni itthon és jól keresné 2-3 éven belül akkor ásd el magad, mert veled van a baj..
A diplomák többsége lopikulát sem ér kivéve, ha mérnök vagy, vagy orvos esetleg jó informatikus, programozó ebben az országban csak a nyelvtudás kincs..
Ha a diákok amennyi időt a felsőoktatásban töltenek, csak nyelvtudásra s
Hogyne lenne esélyed. Választhatsz:
a) Meki
b) Tesco
c) Közmunkás
Kár volt ezért egyetemet elkezdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!