Fodor, Kuncze, Gyurcsány, stb. hogy merészelt újból a politikába visszatérni?
Ezek a "személyek" úgy lejáratták magukat a bandájukkal együtt, hogy már szégyellniük kéne a képernyőre kerülni és osztani az észt 8+sok év országrombolás után!
Egyáltalán hogy merészkedtek elő a pöcegödörből amiben voltak?
"Kuncze és Fodor az már nehezebb eset, cinikus, tenyérbemászó egyének, akik nem a politizálásra alkalmatlanok, hanem puszta emberi létre."
Szerintem Kunczét rosszul látod. Nem cinikus ember, nagyon is van értékrendje, csak a stílusa sajátos, visszafogott, intelligensen szellemes. Őszintén bevallom, én nem is értem, mért értik félre sokan. Talán nincs humoruk, fene tudja. Én örülnék, ha ilyen stílusú emberek lennének a számomra esetleg nem annyira szimpatikus elveket valló politikusok között is. Egyrészt többet lehetne nevetni, másrészt jobban elgondolkodni egy-egy véleményen. Jobb dolog ez, mint az egóból történő, intelligensnek nem éppen nevezhető dühödt fröcsögés, ami sajnos ma inkább jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!