Meddig fajul még a cigánybűnözés?
10#
Az 1. válaszoló vagyok.
Te is ismered Tetrót?
Már elképzeltem ahogy leírja:
Honnan tudod, hogy cigány volt?
Miből gondolod, hogy tényleg bántani akarta a papot?
Miért gondolod azt, hogy nem véletlen volt?
Miért vagy ilyen kirekesztő?
Miért gondolod azt, hogy cigány volt?
" Én is Tetrot vártam."
Ilyenkor lapít a hasonszőrű társaival együtt mint a sz.r a gazban.
ma 19:47
Viccelsz? A kedvenc "jog"védőm! Szerinte károsabb vagyok a társadalomra nézve, mint a bűnözés. Érted! Az igazság kimondása nagyobb bűn, mint a bűnözés. Sebaj! Bevállalom. :D
13#
Hát nagyjából:D
Egyszer azt írta ezen az oldalon, hogy a Holokauszt tagadást halállal kellene büntetni:DDD
ma 20:20
Ez komoly? Aki szerint a halálbüntetés nem megoldás semmire, és nem rettenti el a bűnözőt? Istenem! Miért nem voltam akkor a topicon....
ma 20:19
Ez minden kétséget kizáróan cigány. És nem is annyira világos a bőre.
""Addig, amíg a kormány támogatja (segélyezi) a cigányokat a semmire!"
Nem tehet mást.
Mert a barom Eu előírja.
Ha megreformálnák a szociális rendszert olyanra, hogy a cigányok rosszul járjanak, akkor indulna Magyarország ellen 5 eljárás , kicsapással való fenyegetés , támogatások felfüggesztésével való fenyegetés...stb
Szóval , vagy az EU-ban kellene reformálni valamit,vagy ki kell lépni."
Viktátort eddig sem érdekelte, mit szól az EU, sőt, a hobbija lett ellenük menni, szóval ne ezzel indokold, hogy védi a fajtáját!
Nem világos a bőre hanem a televizioban korrektül egy kifehérített képet mutatnak.
Amúgy nézzétek meg hogy európából mindenhonnan toloncolják ki őket és ide lökik magyarországra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!