Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig fajul még a cigánybűnözés?

Meddig fajul még a cigánybűnözés?

Figyelt kérdés
Most elfogták azt a cigánybűnözőt, aki brutálisan megölt egy papot nemrég. Rokonaim ismerték őt, mindig mindenkinek segített, a testvérét és a családját ő tartotta el, befogadott embereket is. A legnagyobb hibája az volt, hogy volt cigány is, akinek segtített, és most meghálálták a maguk módján. Több, mint 70 éves volt, és jövőre lett volna az 50. évfotdulója papként. És most ez a 19 éves kis ******** megölte őt a plébánián, van egyáltlán ezeknek fogalmuk arról, hogy mit követtek el? Hogy hány ember életét teszik tönkre?!
2013. szept. 13. 17:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

10#

Az 1. válaszoló vagyok.

Te is ismered Tetrót?

Már elképzeltem ahogy leírja:

Honnan tudod, hogy cigány volt?

Miből gondolod, hogy tényleg bántani akarta a papot?

Miért gondolod azt, hogy nem véletlen volt?

Miért vagy ilyen kirekesztő?

Miért gondolod azt, hogy cigány volt?

2013. szept. 13. 19:47
 12/24 anonim ***** válasza:
74%

" Én is Tetrot vártam."

Ilyenkor lapít a hasonszőrű társaival együtt mint a sz.r a gazban.

2013. szept. 13. 19:58
 13/24 anonim ***** válasza:
68%

ma 19:47

Viccelsz? A kedvenc "jog"védőm! Szerinte károsabb vagyok a társadalomra nézve, mint a bűnözés. Érted! Az igazság kimondása nagyobb bűn, mint a bűnözés. Sebaj! Bevállalom. :D

2013. szept. 13. 20:09
 14/24 anonim ***** válasza:
rtl klubos híradóba mutatták a pofáját. Ez a gyerek tuti nem cigány, hanem sajnos nekem teljesen magyarnak tűnik... de nézzétek meg ti is azért, fehér a bőre, barna a haja, ez nem cigány. Sajnos a magyarok se szentek, ilyenkor amúgy még szarabbul érzem magam mikor magyart látok ilyet csinálni. Mivel tiszta szívemből gyűlölöm a cigányokat és tőlük már tökre megszoktam ezt. De még egyszer mondom, sajnos a magyarok se szentek ám................
2013. szept. 13. 20:19
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

13#

Hát nagyjából:D

Egyszer azt írta ezen az oldalon, hogy a Holokauszt tagadást halállal kellene büntetni:DDD

2013. szept. 13. 20:20
 16/24 anonim ***** válasza:

Profilból, a kikockázást kihunyorítva egyértelműen cigány, csak világos a bőre.

[link]

2013. szept. 13. 20:38
 17/24 anonim ***** válasza:

ma 20:20

Ez komoly? Aki szerint a halálbüntetés nem megoldás semmire, és nem rettenti el a bűnözőt? Istenem! Miért nem voltam akkor a topicon....

2013. szept. 13. 20:40
 18/24 anonim ***** válasza:

ma 20:19

Ez minden kétséget kizáróan cigány. És nem is annyira világos a bőre.

2013. szept. 13. 20:53
 19/24 anonim ***** válasza:

""Addig, amíg a kormány támogatja (segélyezi) a cigányokat a semmire!"

Nem tehet mást.

Mert a barom Eu előírja.

Ha megreformálnák a szociális rendszert olyanra, hogy a cigányok rosszul járjanak, akkor indulna Magyarország ellen 5 eljárás , kicsapással való fenyegetés , támogatások felfüggesztésével való fenyegetés...stb

Szóval , vagy az EU-ban kellene reformálni valamit,vagy ki kell lépni."

Viktátort eddig sem érdekelte, mit szól az EU, sőt, a hobbija lett ellenük menni, szóval ne ezzel indokold, hogy védi a fajtáját!

2013. szept. 13. 21:49
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem világos a bőre hanem a televizioban korrektül egy kifehérített képet mutatnak.

Amúgy nézzétek meg hogy európából mindenhonnan toloncolják ki őket és ide lökik magyarországra.

2013. szept. 13. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!