Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok, hogy Magyarorszá...

Támogatnátok, hogy Magyarországon is ingyenes legyen a villany, gáz, távfűtés a szegényeknek?

Figyelt kérdés

Olvastam, Szerbiában már van ilyen, pedig ők sem gazdag ország:

[link]

2013. szept. 12. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez baromság.

Egyrészt nem lehet meghatározni, hogy ki szegény és ki nem az. Mondjuk megjelölünk 100 ezer forintot szegénységi határnak. Aki keres 95 ezret, az spórol az egésszel havonta 15-20 ezret, aki meg mondjuk 102 keres, az meg nem...

Másrészt ez csak arra ösztönzi az embereket, hogy ne teperjenek azért, hogy gazdagabbak legyenek. Jó tudom, a jelenlegi állapotok sem ösztönzik arra a lakosságot, hogy többet és jobban dolgozzanak vagy éppen kezdjenek el vállalkozni a jobb élet reményében, de akkor már inkább ezeken az állapotokon kell változtatni, nem pedig ingyenessé tenni bizonyos dolgokat.

2013. szept. 12. 20:41
 12/18 anonim ***** válasza:
A szegénység nem 150 nettónál kezdődik,hanem mikor nincs kaja,pia,meg ki lehet hűlni a lakásban télen.
2013. szept. 12. 20:43
 13/18 anonim ***** válasza:

"Sok munkaképes ember ,1 percet nem dolgozott életében , csecsemő koruktól a koporsóig az állam tartja el őket.

És igen sok ilyen van.

Ezeknek semmiféle segélyt nem kellene adni."

Ez így ebben a formában nem igaz. Én dolgoztam 35 éves koromig. Csak akkor döbbentem rá, hogy utálok dolgozni.

2013. szept. 12. 21:03
 14/18 anonim ***** válasza:
20%

"Az életben semmi sincs ingyen. Állambácsinak sincs pénz termőfája."

Tévedsz. Az életben minden ingyen van.

2013. szept. 12. 21:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Magyarországon sokak szerint kétféle ember van.

Bruttó 202 ezer forintos jövedelemtől a gazdag, aki jól járt az egykulcsos adóval bruttó 201 999 forinttól lefelé pedig a szegények.

2013. szept. 12. 21:25
 16/18 anonim ***** válasza:
94%
A szegényeknek ingyen van, az azt jelenti, hogy az adófizetők fizetik. Nos, én mint adófizető nem értek egyet vele.
2013. szept. 12. 22:51
 17/18 anonim ***** válasza:
24 év alatt az emberek elfelejtették hogy miért volt rossz a szocializmus, vagy csak nem képesek felfogni???
2013. szept. 13. 06:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ott a gond, hogy sokan csak papíron szegények, valójában sokkal több van nekik, mint az adófizetőknek, és még ők kapnák ingyenesen.
2013. szept. 13. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!