Ilyen pofátlanul hazudni!?
„Amikor az állam által einstandolt magánnyugdíj-pénztári vagyonról faggatták, azt írta: »Senkinek a nyugdíját
sem vették el, legfeljebb 2010 előtt a 13. havit. Magánnyugdíj-pénztárban lévő pénzét mindenki megkapta.«”
( [link] )
Írjon mindenki levelet a pofátlanul hazudó, pökhendi felcsúti mitugrásznak - miniszterelnok@me.gov.hu,
orbanviktor@orbanviktor.hu -, aki nem kapta meg a magánnyugdíj-pénztárban összegyűlt befizetéseit!
Remélem, az utóbbi napok-hetek történései most már végérvényesen világossá teszik minden értelmes és tisztességes választópolgár számára, hogy a fideszt el kell takarítani a hatalomból. Szavazzatok bárkire, csak ne a fidesz-kdnp-re!
Tóta W. ismét brillírozott: [link]
:D
Kedves kérdező, mindenki tudja, hogy Orbán Viktor SOHA nem hazudik. Saját maga mondotta.
Az átcsoportosított magánnyugdíj vagyonodat pedig megtekintheted a 2012 végéig létrehozott nyugdíj számládon. Ööö ... vagy nem?
Orbán akkor is hazudik, ha kérdez.
De ha én lettem volna a kérdezők helyében, szemébe mondtam volna, hogy hazudik és megvédtem volna az igazamat.
Legfeljebb eltávolítottak volna a közeléből.
Senkinek a nyugdíját sem vették el.
A magánpénztárak azt már befizetéskor elemésztették az nagy fizetéseikkel.
Ha például én lettem volna magánnyugdíj-pénztár tulajdonos/igazgató, akkor a szeretőimet felvettem volna ügyintézőnek.
/havi 10000000Ft-os fizetésért/
Semmi kockázat. Teljesen jogos és tőrvényes. Egyetlen bíró sem tudna elítélni ezért, és nem kell havonta egy bakrablást végrehajtanom.
A jövedelem meg ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!