Voltál ma már a politika miatt nagyon dühös?
A politika miatt? Dehogy. Csak a büdös mszp miatt.
Akik úgy tönkretették és kirabolták az országot amit már nem lehet rendbetenni. Magyarországnak vége.
Igen voltam, a politika most már mindenhova befészkelte magát, nem telik el úgy nap, hogy ne halljon róla az ember. Ez a tény marhára idegesít!
Egyébként meg a tököm tele van a politikusokkal, mindegyik a saját érdekeit teszi az ország elébe... És szerintem nem politikusoknak kéne irányítani az országot, hanem minden feladatra külön-külön SZAKembereket kéne kijelölni.
Félreértettetek.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy kire.
Csak egy súlyos lelki deformációt látok kibontakozni, emberek nyálaznak, hörögnek, köpik a vért. Hörr.
És ez fura. Politizáljunk kulturáltan, nem?
Jelenleg is dühös vagyok. (A Fidesz bezáratta az iskolámat egyik évről a másikra)
Eléggé a szívemen viselem. Akkor megy fel bennem a pumpa, mikor Viktor kiáll a nagyközönség elé, s úgy tesz, mintha ő sz*rta volna a spanyol viaszt. (ami elég gyakran van)
Nem bírom az igazságtalanságot ezért igen!!!
Főleg akkor amikor látom,hogy hazug lejárató kampányokkal,korrupcióval,mutyival mi mindent el tudnak érni:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!