Hogyan lehet megváltoztatni egy ország fővárosát?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam hogy itt Magyarországon nem Budapestnek kéne lenni a fővárosnak hanem Felsőszenterzsébet-nek. Meg is mondom miért : itt is nagy forgalom van ( óránként elmegy 1 lóvaskocsi a földúton ), itt is vannak prostik és még olcsóbbak is, meg lehet nézni a szép legelőket a gyönyörű házi nőstény kakast és még sok szép állatot szóval állatkert is van, és ami még fontos itt is van kiskocsma nagykocsma kisbolt nagybolt röviden ennyi. erre lennék kiváncsí hogy szerintetek jó ötlet lenne ?2009. nov. 2. 17:02
11/15 A kérdező kommentje:
darab számra adjuk a nőstény kakast és nem kg-ra. Sajnos Kan tyúk nincs a mi falunkban de be tudom szerezni ha a nép ezt akarja .
2009. nov. 2. 19:43
12/15 anonim válasza:
Hajrá Felsőszenterzsébet! :)
Én veled vagyok kedves kérdező! És persze Felsőszenterzsébettel és a nősténykakasokkal!
13/15 anonim válasza:
sajna azt kell hogy mondjam jo lenne...lehet neked tobb eszed van mint egy politikusnak...az biztos hogy szorakoztatobb vagy pedig te is hulyesegeket beszelsz...
a nagykocsma lehetne a parlament
15/15 A kérdező kommentje:
darabja 500 ft, de van akció ha 2-t veszel akkor csak 200 ft és kapsz ajándékba 1 liter házi kecske tejet.
2009. nov. 3. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!