Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a Jobbik ellen vannak,...

Akik a Jobbik ellen vannak, azoknak mi okuk van rá? Nem bizonyított a többi párt épp eleget, nem tették eléggé tönkre az országot?

Figyelt kérdés
Olvastam már több indoklást is, de egyiküknek sem volt igaza. Kiváncsi lennék a többire...
2009. nov. 2. 16:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
ne veszekedjunk mar...jobbik ,balik...mindegyik szetlopja az agyatokat(az enyemet nem mert en egy filler adot nem fizettem eletembe,es nem is fogok.)
2009. nov. 3. 04:53
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
21.55 vagyok, a 23.03-nak írnám: Köszönöm az észrevételt. Nem kizárt, hogy én túlaggódom magam. Remélem, ez a helyzet. Csak hát nekem azt mutatja a történelmi tapasztalat, hogy az ilyen agresszív dumáktól igenis tartani kell, mert ha politikai/kormányzati eszközzé válik az agresszió, akkor nincs megállás. Először hitlerék is csak szavakban küldték máglyára a zsidókat, aztán tettekben is. És mondjuk egy ilyen lepködösős világban egyáltalán nem biztos, hogy beérik a kalodába zárt Draskovics leköpésével, mert az agresszió intézményesül, a rendszer részévé válik, és ha elfogynak a Draskovics félék, igenis jöhetek én, de ami még rosszabb, jöhetsz te is. Ez a baj ezzel, de lehet, hogy tényleg nem jól látom.
2009. nov. 3. 08:26
 13/19 anonim válasza:

én azért utálom a jobbikot, mert felfordul a gyomrom tőlük:

zárjuk be a pepsi szigetet, barikádozzuk el az országot, legyen mindenhol csend, mindenki járjon a Turul áruházláncba, mindenki fogja be a pofáját, legyen kötelező a hittan, ááh, ez borzasztó, ezek agybetegek. ha ezek kormányra kerülnek, mi itthagyjuk ezt az országot. nem az a felháborító, hogy ilyen szűklátókörű maradi a párt, hanem hogy sok követője is akad...

2009. nov. 3. 12:17
 14/19 anonim válasza:
66%
ja, előző vagyok. Tóta W. Árpád írásait érdemes elolvasni a párttal kapcsolatban, maximálisan egyetértek vele.
2009. nov. 3. 12:17
 15/19 anonim ***** válasza:

21.55 vagyok, a 23.03-nak írnám: Köszönöm az észrevételt

Tudod nálad a mértékek betartásánál kezdődik a dolog.

A ma kialakult helyzethez képest más mértékegységet kellene alkalmazni pld a nácik hatalomra kerülésével kapcsolatban, mint ami a mai viszonylatban elképzelhető. Hogy lehet ezt Drazséval összehozni, minden túlzó rosszindulat nélkül! Volt akkor egy világra jellemző helyzet, amit ha nem rakunk teli feltételes móddal, akkor soha nem kerül sor az egész nácizmus okozta helyzetre. Ma a feltételek töredéke nem áll készen a megvalósításra, még ha tudatosan akarnák megvalósítani, akkor sem. Viszont Drazsének és a mögötte álló hatalomnak, akad némi félnivalója, a törvényes kivizsgálásokkal szemben.

Természetesen amikor a köpés, mint semmilyen nem maradandó nyomot okozó, „büntetés” említése , csak az erkölcsi megsértésnek egy példája. Ha pedig erkölcsről beszélünk, az Drazsé esetén erőssebben korlátozza a büntethetőségét mint bár mi, hisz nincs neki, ezért nem érheti sérelem.

2009. nov. 3. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:
36%

Tóta W. Árpád-->index.hu-->hírportálok szégyene

Tóta W. Árpád egy rossz vicc.

2009. nov. 3. 20:03
 17/19 anonim válasza:
100%
ha homokba dugjuk a fejünket és elvakult nagymagyarokká válunk 3 nap alatt, mert most éppen ez a divat, akkor valóban csak egy rossz vicc. :)
2009. nov. 4. 07:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Mert butusok.

A Jobbik már most többet tett a magyarokért parlamenten kívüli pártként, mint a Fidesz 8 év alatt...

Olyan kérdéseket, problémákat dobott be a köztudatba, mellyel előbb utóbb muszáj volt foglalkozni a többi pártnak is - még ha semmi eredményt sem értek el - mert kezdett már nagyon kínos lenni...

2009. nov. 4. 12:18
 19/19 anonim ***** válasza:
A Fidesz tönkretette az országot? Ez nekem új.
2010. ápr. 19. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!