Miért hülyéznek le ha én szimpátia alapján akarok szavazni?
Figyelt kérdés
Mert pl. én így fogok, és Orbán V. nekem nem az, mert tiszteletlen és én csak azt látom hogy a karrierjére és a hatalomra öszpontosít, Vona G.-ból meg hiányzik a bölcsesség sok benne a düh, Gyurcsányban csak egyszerűen nem bízom meg. Nem vagyok nyugdíjas, de a szélsőségek mindig elvakultak szerintem, ami csak rosszra vezethet. Lehet el se megyek szavazni.2009. nov. 2. 14:10
12/17 A kérdező kommentje:
Megvárom a kampányt, kíváncsi vagyok melyik párt meddig megy el. Szeretem a kampányt sok mindent elárul egy pártról. Szóval lehet hogy azt érik el hogy tényleg el se megyek. Most még nem tudom kire fogok szavazni.
2009. nov. 2. 15:57
13/17 A kérdező kommentje:
És szerintem az is szavazás ha nem megyek el...
2009. nov. 2. 15:58
14/17 anonim válasza:
A kampányok kedvelése közben érdemes rendszeresen látogatni a lehetmas.hu oldalt is, mert eddig nem úgy fest, hogy nagyon eláraszthatnák a tévét, na nem mintha abban látnák a szebb jövő titkát...
15/17 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ha nem mész el szavazni, az is egyfajta szavazat!
Mégpedig a Fideszre.Az Ő érdekük, hogy minél kevesebben menjenek szavazni.
Akik eddig a hatalomba voltak, rájuk biztos nem szavazok, a becsületüket rég elvesztették.
Ha indulni tud, akkor:
1. Seres Mária csapata
2. LMP
3. Aki még indulni fog
Ha minden kötél szakad, akkor a Jobbik, de csak akkor.
70/F
16/17 anonim válasza:
Végül is ha az első 3 ra szavazol akkor tényleg egyszerűbb ha el sem mégy, mert úgysem kerülnek be a parlamentbe.
17/17 anonim válasza:
Ne szinpáta ész érvek itt mindenki szinpatizáns ezzel azzal vann élet tapasztalatod használd a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!