Miért vannak a magyarok (sokan) elvarázsolva EU témában?
"és nem mindenféle önjelölt szobatudós véleményére adni..."
Nalátod. Épp ezért nem esszük meg a hülyeségeid. :)
"Természetesen. Ennek két előnye is van, egyrészt bevételt hoz az országnak, másrészt távol tartja a külföldi silány terméket."
Vám nem csak befelé van, hanem kifelé is, ez beépül az árba. Tudod mikor fog egy teszem azt német annyival drágább árut venni, amikor ott az olcsóbb eu-s is?! Nem a realitás talaján vagytok...
"Nalátod. Épp ezért nem esszük meg a hülyeségeid. :)"
Miért, te kompetens vagy? Én kaptam gazdasági képzést, te? Vagy csak jár a szád, hülye jobbikos?
"Miért, te kompetens vagy? Én kaptam gazdasági képzést, te? Vagy csak jár a szád, hülye jobbikos?"
:)
"Én kaptam gazdasági képzést"
Ezzel a helyedben nem igazán dicsekednék azok után ahány hozzászólásodban igazoltad a hozzá nem értésed.
"Tudod mikor fog egy teszem azt német annyival drágább árut venni, amikor ott az olcsóbb eu-s is?!"
Szerinted? Mostanáig az volt a libsi szokás, hogy a Németeket meg az amcsikat az egekig kell magasztalni. Most hirtelen annyira ledegradáljátok a németet, hogy mindenféle silány szart venne meg inkább mert az három eurócenttel olcsóbb? Idáig azt is hangoztattátok, hogy milyen gazdag ország az és mindenki milyen jól él. Most hirtelen mégis ekkora lett ott a szegénység? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!