Van olyan párt Magyarországon, amelyik legalizálná a kendert és a cannabis származékokat Magyarországon, ha hatalomra kerülne? Melyik párt hogyan áll hozzá ehhez a kérdéshez szerinted?
"Van olyan párt Magyarországon, amelyik legalizálná a kendert és a cannabis származékokat Magyarországon, ha hatalomra kerülne?"
Nincs. Vannak olyan pártok, amelyek a sokat füvező rétegeknél kívánnak bevágódni (SZDSZ, LMP), ezért ezek néha tesznek 1-1 gesztust, de hasonlóan a Föld összes országához, itt is illegális marad a cbis a közeljövőben, és semmilyen komoly politikai erő nem tervezi a legalizálását. Az ötlet ugyanis abszurd, szóba sem kerül döntéselőkészítő, politikaformáló helyeken.
"Csak úgy kérdezem, nem kell egyből leharapni az ember fejét, ha szóba hozza a zöldet. :)"
Azért azt se felejdük el, hogy a fűfogyasztók is nagyon agresszíven bírják propagálni a hobbyjukat (aki nem cseppfolyósítja fűvel az agyát, az szűk látókörű idióta, csak a füvezők a jó fejek stb.) Ezek a szövegek erősen bosszantják a nem-füvezőket. Még nagyobb baj, hogy sok füvező számára a fű az egyetlen fontos politikai kérdés, más már nem is érdekli őket, csak a fű, a fű, meg a fű. És még képesek azt állítani, hogy a fűtől nem válnak beszűkült mániákusokká.
Teljesen felfújt ügy ez az egész fűkérdés!
Az alkoholt ma szabályozottan értékesítik, a fűre pedig új szabályozókat kellene beiktatni.
Egy teljesen társadalmi rossz szokás, mellé egy új rossz szokást kellene beiktatni, ennek a háttér kialakításaival. Én van amikor füvezem van amikor iszom egy keveset, de soha sem sokat.
Persze nem is rendszeresen, legfeljebb havi 1-2 alkalommal.
Ráadásul nem vagyok liberális, de legalizálnám, persze szigorú szabályokkal és állami monopóliummal.
Az országban 5-6 kávézóval a nagyobb városokban.
Persze aki járt már Németországban, Hamburg St Paulaiban az tudja hogy bár ott sem lehetne, de akár a rendőrök mellett is szívhatod. Lesem sz@rják, esetleg elzavarnak ha b@ssza az orrukat a füst.
gyökér fü ellenes banda! kinek ártok ezzel? miért kell most emiatt neki esni az emberrel lenéző szöveggel? Mehetek kocsmába is, de akkor ne szóljon be senki, ha lek.rvázom az anyját, vagy ha agyon akarom verni egy baseball ütővel, mert annyit ittam, hogy az alkohol elvette a békességem és full agresszív lettem tőle! mert én például ilyen vagyok, ha vedelek. néha még rosszabb. nem iszom, hogy nehogy megint hülyesége csináljak részegen, és sittre kerüljek azért, mert néhány órára kikészülök pár nagy jégertől.
Mert vagy ezt kapod tőlem részegen, vagy pedig a bemókázva a mindig mosolygós emberkét aki tök békés és a légynek sem bírna ártani, de viszont parázna annyira a dolgoktól, hogy ne merjek kocsiba szálni.
.
.
. Nálam nem kérdés melyik a biztonságosabb számomra. én tépek tovább és évente, egyszer ha nagyon muszáj berúgok.
Azt meg senki se várja, hogy elnézzem, ahogy más butíthatja magát alkohollal, mert részegen nagyobb önuralma van, mint nekem olyan állapotomban, de viszont betépve biztosan tudom, hogy tökéletesen tudatában vagyok a tetteimnek és bátran merném vállalni a felelősséget a betépve megtett cselekedeteimért. jobb is, meg kevésbé megterhelő a szívás mint az elmémnek, mint a testemnek. másnapos sem lesz tőle az ember és nagyon jó a hangulat akkor is, amikor nincs fű. nem vágyom rá jobban, mint egy milka csokoládéra, mikor nincs füvem. Nem értem az embereket. Miért ne érezhetné ezt az érzést mindenki? ezt az életérzést, ami jó, és nem árt senkinek. Döntöttem, választottam, amíg dohányoztam 15 ezret költöttem cigire. Most csak 12 költök fűre egy hónapban..
boldog vagyok, élem az életem, nem okoz függőségi rohamot , vagy depressziót, ha nem jutok hetekig fűhöz, mert előbb vagy utóbb úgyis szívok majd, ha eljön a megfelelő idő. Van jó nőm, van jó kocsim, jó állásom, szívok ha ugy alakul naponta vagy hetente és mégsem érzem magamat kevesebbnek és egyre többet tudok nyújtani az életemben mindenki számára. akiről nem akarom, hogy tudja, hogy szívok, az nem tudja meg.
hagyjál békében szívni, csak erre kérlek.
sziijad tesom,te vagy a kiraly.ez a sok karotnelt kocsog meg csak gyilkolja 1mast Vona meg Gyurcsan miatt.
meyek lokok meg egyet en is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!